Våra Extratjänster

Valfria Extratjänster

Här kan du läsa om alternativen

Vi vill med Bostada sätta dig som kund i förarsätet. Det här lyser igenom på några olika punkter med vårt upplägg. En av de här punkterna är våra extratjänster.

Eftersom innehållet i grundpaketet som vi har tagit fram, och som alltid ingår i det fasta arvodet är så pass starkt så ska du inte känna att det här är ett måste. De här tjänsterna finns tillgängliga för dig om du önskar krydda din försäljning med något utöver det vanliga eller helt enkelt inte orkar/vill städa bostaden när allt är klart. Det viktigaste tycker vi, är att beslutet ligger hos dig. Vill du rådfråga mäklaren, vilket vi alltid rekommenderar så går det självklart också bra. Här nedanför kommer mer information om vilka tjänster vi erbjuder och varför de kan vara en bra idé för just dig.

Film

För att verkligen sticka ut framförallt på sociala medier med din annons så finns det massor med undersökningar som säger att en film gör jobbet bäst.

En film på din bostad innebär att en utbildad filmare kommer hem till dig oftast i samband med fotograferingen och går igenom hela bostaden. Filmaren klipper sedan ihop det, lägger på en trevlig musikslinga och helt plötsligt har vi något vi kan använda för att locka fler personer till visningen.

Flygfoto

De senaste åren har det fullkomligt svämmat över med alternativa fotolösningar. Tack vare enkelheten med drönare så har också flygfoto blivit mer populärt och lättillgängligt.

Vet du att din bostad har en omgivning som verkligen måste fångas. Kanske tittar du ut mot en sjö, öppen ängsmark eller stadens takåsar från din balkong? I de lägena så är flygfoto en otroligt bra idé. Den här tjänsten finns för att hjälpa oss visa spekulanterna det fantastiska läget.

För lite mer information om flygfoto från vår leverantör, klicka här.

Sociala medier

Hemnet är den enskilt mest viktiga sidan att ha sin annons på, där råder det absolut ingen tvekan.

Det är dock alltid viktigt att sprida sin annons i så många kanaler som möjligt för att få bäst effekt. Med ett sociala medier paket från oss säkerställer du att din annons sprids mot rätt målgrupp på Facebook och Instagram, det går att kalibrera både mot geografiska och demografiska faktorer.

Vi har tillsammans med en utvald samarbetspartner valt ut tre olika paket som alla garanterar olika mängd spridning.

Besiktning

Bor du i en villa idag så rekommenderar vi verkligen alltid att man utför en besiktning.

Besiktningsprotokollet har blivit mer eller mindre standard vid varje visning av just villor och radhus så länge de är äganderätt. Anledningen är enkel, det skänker spekulanterna en trygghet att direkt få svar på de frågor som dyker upp på visningen. För dig som säljare får du en fördel för att du har möjlighet att teckna en dolda fel-försäkring om du besiktar din bostad. Med en sån försäkring så är du skyddad i 10 år för de här lömska problemen som ibland tyvärr uppstår.

Flyttstädning

Vid den här punkten i din försäljning så är det mesta klart, kvar är bara tillträdet. Sedan Rut-avdraget infördes så har fler fått upp ögonen för det bekväma med att låta en proffsig firma sköta flyttstädningen. Om du någon gång flyttstädat en bostad så vet du att det kräver en hel del av dig. Både din energi och glädje kommer stadigt minska i takt med att du betar av rummen.

Vi har bara trygga och duktiga företag vi samarbetar med och genom att fylla i storleken på din bostad så kommer du få ett riktpris direkt om du räknar på din försäljning.

Homestyling

När fotografen kommer så är det viktigt att din bostad verkligen säljer in sina bästa sidor. Om du känner dig osäker på vad som är bra att lyfta fram så kan en stylist vara en god idé.

För sanningen är den att en fint inredd bostad som visar upp sig från just sina bästa sidor kan ha stor betydelse för slutpriset på bostaden.

Vi erbjuder olika typer av stylingtjänster allt från enklare konsultation till fullskalig homestaging. Vad just du behöver får du själv avgöra, fråga gärna mäklaren för mer tips.