Jobba med oss

Nu vänder vi på steken. Mäklararvodet ska gå till mäklaren.

Mäklaren i centrum.

Bostada erbjuder dig den där friheten som du – om du är som vi – alltid önskat. Bostadas helt nya koncept innebär att om du jobbar som mäklare hos oss får du behålla en större del av arvodet, hos oss behåller du 83%. Förutom att du har ett eget varumärke som vi vill hjälpa dig att stärka så får du också en plattform som hjälper dig hitta kunder enklare och bygga transparenta och långsiktiga relationer.

Rent praktiskt fungerar det så att du ansluter ditt eget bolag till Bostada. Har du inget eget bolag i dag, hjälper vi dig gärna att starta ett. Om du tror att starta ett företag är avancerat så kan vi lova dig att så inte är fallet, vill du ha mer information om hur det fungerar så rekommenderar vi att du klickar dig vidare in på Verksamt.se.

För mer information om oss på Bostada läs gärna här.

Du kan tjäna mer pengar.

Hos Bostada står du som mäklare i centrum, för kundens skull. Grundtanken som är så självklar är att vi tycker till exempel att personen som utför det här viktiga jobbet också ska ha den största förtjänsten. Målsättningen för varje mäklare som jobbar med Bostada är; En glad och fri mäklare som får bra betalt gör också ett bättre jobb.

Du kan bli mer konkurrenskraftig.

De senaste 10- 15 åren som gått så har de flesta marknader blivit mer transparenta. Vi alla jämför i stort sett varje produkt och tjänst innan vi fattar ett beslut. Människor vill kort och gott veta vad det kostar och vad de får för sina pengar. Men mäklarbranschen har med några få undantag stretat emot ökad insyn och ett modernare synsätt. Vi är övertygade om att ett tydligt och prisvärt arvode i kombination med hög kvalitet, öppenhet och personlig energi är en framgångstrategi. Det handlar helt enkelt om att erbjuda samma självklara trygghet och engagemang till en kund som är mer påläst redan innan första mötet med dig som mäklare.

Du kan vara din egen.

Eftersom du har din egen firma som du anslutit till Bostada och jobbar hemifrån eller därifrån det bäst passar dig så har du 100-procentig kontroll över dina dagar. Vi kommer aldrig vara den där chefen som klockar dig varje dag när du kommer till jobbet och när du lämnar. Vi kommer aldrig heller kräva ett visst resultat av dig. Det är du som är din egen chef och det är därför du som avgör hur mycket du vill jobba, när du vill ha semester osv. Det vi ser som ett självklart krav är att du behandlar dina kunder med den proffsighet som de alltid förtjänar och att du håller det fasta arvodet som du självklart är med och påverkar från start.

Kontakta oss