Jobba med oss

Nu vänder vi på steken. Mäklararvodet ska gå till mäklaren.

Mäklaren i centrum.

Hos Bostada strävar vi efter att ge våra mäklare en unik frihet i deras arbete. Vi vill inte bara vara en aktör på marknaden, vi vill vara en plattform som hjälper dig bygga upp ditt eget varumärke. Vi har skapat ett koncept som gör det möjligt för dig som mäklare att behålla en större del av arvodet, vilket ger dig en extra möjlighet att investera i ditt företag och din karriär.

Genom att ansluta ditt eget bolag till vårt varumärke ger vi dig en plattform att utveckla din verksamhet på. Och om du inte redan har ett eget bolag, så hjälper vi gärna till att guida dig genom processen att starta ett.

Vi är övertygade om att vårt koncept ger dig som mäklare möjlighet att utvecklas och växa i din karriär. Vi tror på transparenta och långsiktiga relationer, och vi ser fram emot att hjälpa dig bygga en sådan relation med oss. Kolla gärna in vår karriärsida för mer information om hur du kan bli en del av vårt team.

För mer information om oss på Bostada läs gärna här.

Du kan tjäna mer pengar.

Hos Bostada är mäklaren alltid i centrum – det är grundtanken som styr allt vi gör. Vi tror att om du som mäklare mår bra och är nöjd med ditt jobb, så kommer det också att återspeglas i ditt arbete och din relation till kunden. Därför är det självklart för oss att du som mäklare ska ha den största förtjänsten.

Vårt mål är att varje mäklare som arbetar med oss ska känna sig glad och fri, och att du ska få bra betalt för det viktiga jobb du utför. Vi tror att detta är nyckeln till att du ska kunna göra ett ännu bättre jobb och skapa ännu bättre relationer med dina kunder.

Så om du vill vara en del av ett företag som sätter dig som mäklare i centrum och ger dig friheten att utveckla ditt eget varumärke och din karriär, så är Bostada rätt plats för dig.

Du kan bli mer konkurrenskraftig.

Under de senaste 10-15 åren har ökad transparens blivit alltmer vanligt på de flesta marknader. Idag jämför vi i princip alltid produkter och tjänster innan vi tar beslut. Tyvärr har många mäklarfirmor motarbetat denna moderna syn på öppenhet och insyn. Hos oss på Bostada tror vi på ett transparent och konkurrenskraftigt arvode som kombineras med hög kvalitet, personligt engagemang och öppenhet. Vårt mål är att erbjuda samma höga nivå av trygghet och service till kunder som redan har gjort sin research och är väl förberedda inför mötet med dig som mäklare. Vi tror att detta är en framgångsrik strategi för både våra kunder och mäklare.

Du kan vara din egen.

Vi tror på friheten och fördelarna med att vara din egen chef. Som en del av Bostada har du fullständig kontroll över din arbetsdag och din kalender. Vi tror inte på att klocka in eller kräva ett visst antal sålda objekt. Du är den som bestämmer när du vill jobba och när du vill ha ledigt. Som professionell mäklare är det dock viktigt att du alltid behandlar dina kunder med högsta möjliga nivå av professionalism.

Kontakta oss