Om Bostada

Bostada är den moderna fastighetsmäklaren

Bostada Fastighetsmäklare är en mäklarkedja som fokuserar på hög kvalitet, personlig service och gedigen kunskap. Vi förmedlar alla typer av bostäder och strävar alltid efter att skapa de bästa annonserna för varje försäljning. Vi är ett team av drivna mäklare som ser möjligheter och samarbetar med kunderna för att skapa en unik tjänst baserad på varje bostads unika egenskaper och kundens behov.

Vi på Bostada Fastighetsmäklare strävar efter att skapa en avslappnad och hemtrevlig stämning i alla våra affärer, och vi har full förståelse för den press och stress som kan uppstå vid bostadsaffärer. Därför finns vi där för dig under hela försäljningsprocessen!

Bostada Fastighetsmäklare är en mäklarkedja med kontor runtom i Sverige ( Örebro, Jämtland, Skaraborg, Nyköping, Sundsvall) och vår målsättning är att du aldrig ska bli en i mängden.

Slut på hemligheter.

På Bostada tror vi på öppenhet och personlighet. Vi har märkt att det ibland kan finnas en del hemlighetsmakeri kring bostadsaffärer på traditionella mäklarfirmor. Det är därför vi har valt att göra saker annorlunda. Vi är stolta över att vara transparenta och tillgängliga för våra kunder.

Vårt nätverk av mäklare består av välrenommerade yrkespersoner som har valt att ansluta sig till oss för att göra bostadsförsäljningar på ett modernt och flexibelt sätt. Vi tror på att skapa framgångsrika affärer genom att vara ärliga och öppna med våra kunder.

Det här ingår i priset

Rådgivning

Mäklaren finns alltid
att tillgå som bollplank
för alla parter under

Fotografering

I grunderbjudandet
ingår ett välregisserat
fotopaket med…

Objektsbeskrivning

Mäklaren finns alltid
att tillgå som bollplank
för alla parter under

Annonsering

Marknadsföring på
bostada.se, booli och
hittahem ingår.

Visningar

Visningen ser vi som
mäklarens stora föreställning.
Vi är trevliga, aktiva,

Budgivning

Mäklaren håller
i budgivningen. Läs mer om
vår budgivningspolicy

Kontrakt

Kontrakt måste skrivas,
men de måste inte skrivas
på kontor. Vi ses I…

Tillträde

Visningen ser vi som
mäklarens stora föreställning.
Vi är trevliga, aktiva,

Deklaration

Mäklaren håller
i budgivningen. Läs mer om
vår budgivningspolicy