• Sälja din bostad i Lidköping?
  Prisvärd tjänst och personligt engagemang

  • Prisvärt arvode
  • Personlig mäklare
  • Inga onödiga mellanhänder

Villa

Arvode från: 60 000 SEK

Bostadsrätt

Arvode från: 35 000 SEK

Lidköping

Välkommen till Bostada i Lidköping – nya tidens mäklare!

Mäklaren Antonio Yuksel har bred kunskap och lång erfarenhet av förmedling av bland annat villor, bostadsrätter, fritidshus och nyproduktion i hela Lidköping och närliggande orter som Skövde, Skara, Vara, Götene och Grästorp. Vi vill vara din hjälpande och vägledande hand under hela bostadsförsäljningsprocessen och du ska verkligen känna vårt engagemang och inställning inför uppgiften.

Lidköping är en vacker sjöstad som för många är en outforskad plats men som oftast slår en med häpnad vid första anblicken. Dess karaktäristiska läge vid Sveriges största sjö, Vänern, skapar en sommaridyll med badplatser, vacker natur och historiska djup som lockar både svenska och utländska besökare. Mittpunkten i staden är Nya stadens torg med Rådhuset som omsluts av restauranger, handel, biograf, stadsträdgården och allt man kan önska sig i en stad av denna storlek. Genom staden slingrar ån Lidan, som med sina långa promenadstråk delar upp staden i Nya staden och Gamla staden.

Precis som för många städer i Sverige har Lidköping de senaste åren präglats av nybyggnation och nya bostadsområden har uppkommit med bostäder av alla slag. Flera villakvarter har vuxit fram då utbudet varit för lågt jämfört med den stora efterfrågan och bostadsrättsmarknaden har genomgått en prisuppgång då fler valt att investera i sitt boende. Detta har skapat en attraktiv bostadsmarknad som vi på Bostada vill vara med och hjälpa dig att navigera igenom när du ska sälja din bostad.

Eftersom vi känner Lidköping så väl, vet vi vilka köpare som är intresserade av just din bostad och hur vi på bästa sätt ska matcha deras önskemål med dina.

Tveka inte att höra av dig till Antonio om du vill veta mer om hur Bostada kan hjälpa dig att göra en trygg och framgångsrik bostadsaffär!

Våra mäklare

Antonio Yuksel

Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

+46730-500297

antonio@bostada.se

4.9/5Hittamäklare
Läs mer om mig

Försäljningar i Lidköping

 • Alla bostäder
 • Till salu
 • Kommande
 • Såld

Karta

Det här ingår

Alltid fast arvode i Lidköping

Hos Bostada får du alltid ett fast arvode när du säljer din bostad och du får veta det redan här på vår hemsida. Tack vare vår unika affärsmodell där varje mäklare är sin egen chef så har vi lyckas kombinera detta med en hög kvalité och en tjänst med ett starkt innehåll. Vår filosofi är att valet av Bostada bara ska göra din bostadsförsäljning bättre, enklare och tydligare. Med risk att låta skrytsam så kan vi konstatera när vi ser kundernas feedback att vi lyckats, så bli en nöjd kund du också.

Det mest populära är att vi skalat av onödiga moment som det i slutändan bara är du som säljare som får betala för. Hos oss har du större valfrihet och du ser precis vad du betalar för. Det är därför vi kallar oss för ”nya tidens mäklare”.

Vanliga frågor till mäklaren

Vad ingår i arvodet/provisionen?

När vi tog fram vår grundtjänst så ville vi vara säkra på att du som säljer verkligen skulle få en prisvärd och bra tjänst som utan tvekan räcker gott för att du ska få bra betalt när du säljer. Därför ingår det mest viktiga som fotografering, visningar, en engagerad mäklare, planritning och mycket mer. Klicka här för mer information.

Vad kostar det att värdera sin bostad?

Vi utför alltid värderingar kostnadsfritt. Om du vill veta mer om vad en värdering innebär och eventuellt boka en sådan kan du klicka här.

Vad innebär räkna på din försäljning?

Det är så vi valt att sammanfatta en av de bästa delarna på vår hemsida. I räkna på din försäljning kan du själv plocka ihop en mäklartjänst precis som du vill ha den och se priset direkt. Klickar du dig vidare här ovanför så kommer du förstå vad vi menar :).

Är ni som en vanlig mäklare?

På många sätt är vi precis som en vanlig mäklare. Vi tycker att det personliga mötet är det absolut viktigaste både med dig som säljer och med alla spekulanter. Vad som främst skiljer oss från en vanlig mäklare är just att vi alltid tar fast pris och att vi presenterar mer information på vår hemsida så att du som säljare kan vara med och påverka både pris och tjänster.

Erbjuder ni några speciella extratjänster?

vi på Bostada har tagit fram en mängd olika extratjänster som riktar sig till olika moment i din försäljning. Allt från styling i början av försäljningen till flyttstädning i försäljningens slut. Läs mer på vår sida om extratjänsterna här, eller gå vidare i räkna på din försäljning för att se hela utbudet.

Håller era mäklare visningen?

Vi tror att den här frågan är så vanlig eftersom vårt arvode är så prisvärt. Självklart är det vi som står på visningen, och det spelar ingen roll hur många visningar det behövs för att du ska få så bra betalt som möjligt. Alla visningar ingår alltid.

Lidköping vid Vänern

Välkommen till Bostada Lidköping, nya tidens mäklare!

Mäklaren Antonio Yuksel har en bred kunskap och erfarenhet gällande förmedling av bl.a villor, bostadsrätter och fritidshus i hela Lidköping och närliggande orter som Skara, Vara, Götene och Grästorp. Vi vill vara en hjälpande och vägledande hand under hela din bostadsförsäljning och du skall verkligen känna av vårt engagemang och vår inställning inför uppgiften.

Den vackra sjöstaden Lidköping är för många en outforskad plats men som oftast slår en med häpnad vid första anblick. Dess karaktäriserade läge vid Sveriges största sjö Vänern skapar en sommaridyll med badplatser, vacker natur och historiska djup som lockar både svenska och utländska besökare. Mittpunkten i staden är Nya stadens torg med Rådhuset som omsluts av restauranger, handel, biograf, stadsträdgården och allt man kan önska sig i en stad av denna storlek. Genom staden ringlar ån Lidan som med sina långa promenadstråk delar av staden till Nya staden och Gamla staden.

Precis som för många städer i Sverige har Lidköping de senaste åren präglats av nybyggnation och nya bostadsområden har uppkommit med bostäder av alla slag. Flera villakvarter har vuxit fram då utbudet varit får lågt jämfört med den stora efterfrågan och bostadsrättsmarknaden har genomgått en prisuppgång då fler valt att investera i sitt boende. Detta har skapat en attraktiv bostadsmarknad som vi på Bostada vill vara med och leda dig igenom då du skall sälja din bostad.

Eftersom vi kan Lidköping så vet vi vilka köpare som är intresserad av just din bostad och hur vi på bästa sätt skall matcha deras önskemål med dina.

Tveka inte att höra av er till Antonio om du vill veta mer om hur Bostada på bästa sätt kan hjälpa dig till att göra en så bra och trygg bostadsaffär som möjligt!

Bostada en självklar mäklare

Bostada är en ny och fri mäklare i Lidköping. Hos Bostada så är alla mäklarna egna företagare som för att ge bättre service valt ett annat arbetssätt. Allt med målsättningen att du som säljare av en bostad ska bli riktigt nöjd både med mäklaren och tjänsten.

Efter att flera branscher rört sig i samma riktning de senaste åren, nämligen att låta kunderna få större insyn. Så var det till slut dags för en fastighetsmäklare att göra samma sak. Därför startade vi Bostada, för att erbjuda en hög kvalitativ med samma eller bättre innehåll som redan finns på marknaden men till ett svårslaget pris. För att nå vår målsättning har inte skalat bort något som är viktigt för dig som säljer utan bara sånt som fördyrar och är onödigt. Exempelvis det dyra kontoret mitt i stan.

Att Bostadas koncept har varit uppskattat kan vi se på alla de fina recensionerna vi fått här i Lidköping kolla bara in vår sida på Reco.

Nu arbeta vi på bara våra egna och våra kunders villkor.

Följ oss på Facebook och Instagram