• Sälj din bostad i Örebro län med våra lokala och erfarna mäklare
  Prisvärd tjänst och personligt engagemang

  • Prisvärt arvode
  • Personlig mäklare
  • Inga onödiga mellanhänder
  Bostada fastighetsmäklare i Örebro

Villa

Arvode från: 45 000 SEK

Bostadsrätt

Arvode från 30 000 SEK

Örebro

Välkommen till Bostada Örebro – din pålitliga fastighetsmäklare sedan 2018. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en prisvärd och professionell bostadsaffär. Vi vet att varje bostad och varje kund är unik, och därför lägger vi stor vikt vid personliga relationer och individuell service i varje steg av processen.

Med vår omfattande kunskap om byggnader och byggnadsteknik och vår goda lokalkännedom kan vi erbjuda en säker och trygg säljprocess som ger både köpare och säljare en positiv upplevelse. Vi hjälper dig gärna att sälja alla typer av bostäder – villa, hus, bostadsrätt, hyresfastighet, tomt och fritidshus – och erbjuder kostnadsfri värdering av din bostad.

Vi tror att en framgångsrik bostadsaffär börjar med en personlig kontakt och en förbehållslös värdering av din bostad. Vi är alltid tillgängliga för att besvara dina frågor och guida dig genom hela försäljningsprocessen. Hos Bostada Örebro blir du aldrig en i mängden – vi strävar alltid efter att göra varje kund och varje bostadsaffär så bra som möjligt.

Som din lokala fastighetsmäklare i Örebro är vi stolta över att serva våra grannsamhällen i hela regionen. Vi har en gedigen kunskap om marknaden och vet vad som krävs för att sälja en bostad snabbt och till ett bra pris. Oavsett om du letar efter ditt första hem eller vill byta upp dig till något större, kan du lita på oss för att hjälpa dig att hitta rätt köpare.

Tveka inte att höra av dig till oss när du är redo att sälja din bostad. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att göra din bostadsaffär till en framgångsrik och minnesvärd upplevelse – hos oss blir du aldrig en i mängden!

Våra mäklare

Andreas Pontén

Fastigetsmäklare

+46730500897

andreas@bostada.se

5/5Hittamäklare
Läs mer om mig

Dennis Svensson

Fastighetsmäklare

+46730500397

dennis@bostada.se

5/5Hittamäklare
Läs mer om mig

Yvonne Kreu

Fastighetsmäklare

+4670-5690399

yvonne@bostada.se

Läs mer om mig

Försäljningar i Örebro

 • Alla bostäder
 • Till salu
 • Kommande
 • Såld

Karta

Bostada Fastighetsmäklare: Ditt Bästa Val för en Framgångsrik Bostadsförsäljning i Örebro

Vi på Bostada är en sammanslutning av självständiga konsulter som brinner för att maximera försäljningen av din bostad. Efter att ha arbetat som traditionella mäklare i flera år, insåg vi att det fanns utrymme för förbättring. Genom att ta bort onödiga kostnader och fokusera på det som verkligen gynnar försäljningen, kan vi erbjuda en bättre mäklartjänst.

Våra mäklare delar värderingar som gör jobbet meningsfullt för oss, och vi strävar alltid efter att göra våra kunder 100% nöjda. Du kan vara säker på att din mäklare kommer att vara engagerad och göra allt för att maximera värdet av din bostad.

Följ oss på Facebook och Instagram för de senaste uppdateringarna

Bostadsmarknaden i Örebro Län

Välkommen till Bostada Örebro – din mäklare med stor kunskap om villor, bostadsrätter och fritidshus i hela Örebro län. Vi har kunniga mäklare med utmärkt lokalkännedom och bred kompetens inom de flesta bostadsrelaterade frågor. Oavsett om du vill sälja, köpa eller värdera din bostad, är du alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar.

Örebro län har de senaste åren varit en av Sveriges mest expansiva regioner, vilket märks både i Örebro och i de omkringliggande orterna som Kumla och Karlskoga. Helt nya stadsdelar har vuxit fram med bostadskvarter, gator och torg. De äldre och mer etablerade områdena har också genomgått en generationsväxling på senare år. Nyproduktionen som har dominerat stadsbilden de senaste åren har ökat utbudet och bredden av bostäder i regionen.

Eftersom vi förmedlar bostäder i hela länet, vet vi vilka köpare som söker efter just din bostad. Vi lägger stor vikt vid att matcha din bostad med vårt omfattande kundregister som innefattar både köpare från orter utanför Örebro och vårt lokala kontaktnät av kunder från hela länet. På så sätt kan vi hitta den perfekta matchningen för din bostad.