• Sälja bostad i Örebro län?
  Vi är mäklaren med fast arvode

  • Fast och prisvärt arvode
  • Personlig mäklare
  • Inga onödiga mellanhänder

Villa

Arvode: 45 000 SEK

Bostadsrätt

Arvode: 30 000 SEK

Örebro

Välkommen till oss på Bostada Örebro. Vi har förmedlat bostäder i hela Örebro län sedan 2018 med målsättningen att ge bostadssäljare och köpare en riktigt bra och prisvärd upplevelse. Vi lägger stor vikt vid våra kundrelationer och det är viktigt för oss att alla kunder känner att just deras bostad, både som säljare & köpare, får den fokus som bostaden förtjänar. Hos oss blir du aldrig en i mängden!

Vi har god lokalkännedom, stor kunskap om byggnader och byggnadsteknik samt en unik säljprocess som vi menar ger dig som ska sälja din villa eller lägenhet inte bara bäst betalt, men också både dig som ska köpa och sälja bostad en trygg och säker upplevelse genom hela processen.

Vi åtar oss alla typer av försäljningsuppdrag och säljer bland annat din/ditt villa, hus, bostadsrätt, hyresfastighet, tomt & fritidshus. Vi erbjuder även kostnadsfri värdering av din bostad.
Ett första steg till en trevligare och bättre bostadsaffär börjar nästan alltid med en första kontakt via mejl eller telefon och eventuellt en förbehållslös värdering av ditt boende.

Välkommen att kontakta oss när du ska sälja din bostad!

Våra mäklare

Andreas Pontén

Reg. Fastigetsmäklare

+46730500897

andreas@bostada.se

5/5Hittamäklare
Läs mer om mig

Dennis Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

+46730500397

dennis@bostada.se

5/5Hittamäklare
Läs mer om mig

Försäljningar i Örebro

 • Alla bostäder
 • Till salu
 • Kommande
 • Såld

Karta

Mäklare i Örebro med fastpris

Bostada är en helt unik mäklare i Örebro län som vill göra saker och ting annorlunda. Vi startade därför Bostada för att ta ett nytt grepp på marknaden. Den stora skillnaden för dig som ska sälja din bostad är att du alltid får ett fast arvode av oss när du säljer din bostad. Förutom ett tydligt pris har vi också gjort det enklare att förstå vad som faktiskt ingår och vad som är extratjänster. På det viset skalar vi bort moment som kan vara onödiga och kostsamma för just din försäljning men nödvändiga för någon med ett annat typ av boende. Hos oss ser du alltid vad du betalar för och det är du som väljer till om och vilka extratjänster du eventuellt vill ha. Bostadas fasta arvode är prisvärt och många gånger lägre än övriga aktörer men det innebär inte att du gör avkall på vare sig kvalité eller innehåll, vi jobbar helt enkelt bara efter annan affärsmodell. Det är därför vi kallar oss för ”nya tidens mäklare”. Välkommen att kontakta oss på Bostada Örebro.

Varför Bostada borde vara din mäklare

Bostada är en sammanslutning av fria mäklare som alla jobbar som självständiga konsulter, det gör att du kan vara säker på att din mäklare kommer vara engagerad och alltid göra allt för att du som säljare verkligen ska bli 100 % nöjd.

Idén föddes efter att vi jobbat ett antal år som traditionella mäklare och kom fram till samma insikt: Det här kan göras bättre. Mer anpassat till varje kunds behov. Och roligare.

Att vi delar ett antal värderingar som gör jobbet mer meningsfullt för oss. Och därför – det är vår poäng – blir det också bättre för dig som säljer din bostad.

Alla vi mäklare som går samman i Bostada vill exempelvis ta bort allt sådant som fördyrar, utan att ha något med själva affären att göra. Det du investerar i säljprocessen ska enbart gynna försäljningen av din bostad. Därför har vi inga dyra kontor på fina adresser.

Följ oss på Facebook och Instagram

Värdering

Vi erbjuder alltid värderingar helt kostnadsfritt oavsett om du ska sälja eller om du bara är nyfiken, vill du läsa mer och kontakta oss klicka här

Örebro

Välkommen till Bostada Örebro. Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus med omtanke och passion i Örebro  län. Våra mäklare har bra lokalkännedom och en bred kompetens inom de allra flesta frågor som rör bostäder. Du är alltid välkommen att kontakta oss kring alla dina frågor och funderingar, oavsett om du ska sälja, köpa eller värdera din bostad.

Örebro med omnejd har de senaste åren varit en av Sveriges mest expansiva regioner. Vilket också märks i alla kringliggande orter som Kumla och Karlskoga. Helt nya stadsdelar har växt fram med bostadskvarter, gator och torg. De äldre och mer etablerade områdena har även dem många gånger vuxit och även genomgått en generationsväxling på senare år. Nyproduktionen som har dominerat stadsbilden de sista åren har inneburit att utbudet och bredden av bostäder har blivit större.

Eftersom att vi säljer bostäder i hela länet så vet vi vilka köpare som söker sig till just din bostad och vi lägger stor vikt vid att matcha din bostad med vårt omfattande kundregister som både innefattar köpare från orter utanför Örebro men även vårt lokala kontaktnät av kunder från hela länet.