OBJECT_TYPE_HOUSE -

Karlskoga / Vibäck

Sommarpärla till salu!

 • : Vibäck 821
 • : Småhus
 • : Övrigt
 • : 2
 • : 52 kvm
 • : 1963

Välkommen till ditt perfekta fritidshus, en oas av avkoppling och äventyr med närhet till natursköna Lunedet i Karlskoga! Detta charmiga fritidshus erbjuder inte bara en fristad från vardagens stress utan också en port till en värld av aktiviteter och evenemang som gör varje vistelse minnesvärd. Kommunalt v/a är framdraget (och avgiften är reglerad) till tomtgräns och höjer bekvämligheten ytterligare när det väl dras in i stugan.

Lunedet är känt för sin vackra natur och sitt rika utbud av sommaraktiviteter. Här kan du njuta av härliga dagar på stranden, ta ett uppfriskande dopp eller utforska de omgivande skogarna och vandringslederna. För matälskaren finns en förstklassig restaurang som serverar högkvalitativ mat med utsikt över den natursköna omgivningen.

Varje sommar fylls Lunedet med liv och rörelse genom en mängd olika evenemang. Delta i spännande bilträffar där bilentusiaster samlas för att visa upp sina pärlor, eller upplev stämningen på campingplatsen där det alltid händer något roligt för hela familjen. För musikälskaren arrangeras regelbundet evenemang med livemusik och dryck, vilket gör varje kväll till en fest.

Fritidshuset själv är en perfekt kombination av komfort och charm. Med en rymlig planlösning, fullt utrustat kök och mysiga sovrum är det en idealisk plats för både avkoppling och sociala stunder. Den stora pergolan i trädgården är perfekt för sommarens grillkvällar och långa, ljumma kvällar under bar himmel.

Detta fritidshus är mer än bara en tillflyktsort – det är en plats där minnen skapas och drömmar uppfylls. Oavsett om du söker lugn och ro eller spännande aktiviteter, erbjuder detta hem det bästa av två världar.
Välkommen till din nya sommaridyll!

Läs mer
395 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

16 Jun

Välkommen på visning, anmälan krävs!

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Dennis Svensson
  Fastighetsmäklare

  +46730500397

  dennis@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Dokument & Länkar

  Karta

  Kalkyl

  Karlskoga / Vibäck

  Din kommande månadsutgift:

  2 698 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)881 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering560 kr
  • Driftkostnad1 257 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan