MDM5NXwwMDAwMDAwMTgxOXw1OA..

Lidköping / Askeslätt

Modernt 2-plansradhus, nyproducerat 2020, i barnvänliga Askeslätt!

  • : Tunnlandsvägen 5C
  • : Bostadsrätt
  • : Radhus
  • : 5
  • : 106 kvm
  • : 2019-2020
  • : 5 277 kr

Välkomna till Tunnlandsvägen 5C och detta bostadsrättsradhus, nyproducerat 2020, om 106 kvm med 5 rum och kök om 2-plan i familjevänliga och naturnära Askeslätt! På framsidan av bostaden finns en plattsatt uteplats och på baksidan finns både altan och lättskött gräsmatta i ett soligt sydvästläge. Precis intill finns även en Till bostaden hör även en egen parkeringsplats, bara några meter från entrén, som ingår i månadsavgiften och har du elbil så finns tillgång till elbilsladdare inom föreningen.

Väl inne i bostaden finns ett modernt kök (Vedum) med fin interiör, trendig maskinell utrustning och en matplats, rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffa, tv-möblemang och matplats, två helkaklade badrum varav det ena har tvättmöjligheter och golvvärme och det andra har badkar. På ovanvåningen finns även fyra sovrum och en möblerbar hall. Gott om förvaringsmöjligheter finns i bostaden i form av flera garderober samt ett förråd under trappan. Bostaden har genomgående vitpigmenterade ekparkettgolv och målade väggar samt energieffektivt då uppvärmning sker med frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan, återvinning av frånluft och vattenburna radiatorer på övervåningen.

Här bor man bekvämt i populärt område med närhet till både fin natur, förskola, livsmedelsbutik och gym. Lidköping centrum nås på bara några minuter med bil, men vill man lämna bilen hemma finns både fina cykelleder och bra kommunikationer med buss.

En bostad som måste upplevas på plats! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning

Läs mer
2 395 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Antonio Yuksel
Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

+46730-500297

antonio@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan