MDM5NXwwMDAwMDAwMTczMHw1OA..

Lidköping / Askeslätt

Stilfullt och modernt 2-plansradhus, nyproducerat 2020, i barnvänliga Askeslätt!

  • : Tunnlandsvägen 11A
  • : Bostadsrätt
  • : Radhus
  • : 5
  • : 106 kvm
  • : 2019-2020

Välkomna till Tunnlandsvägen 11A och detta bostadsrättsradhus, nyproducerat 2020, om 106 kvm med 5 rum och kök om 2-plan i familjevänliga och naturnära Askeslätt! Bostaden är belägen med hörntomt och har en genomgående stilfull helhet med flera påkostade detaljer både invändigt och utvändigt. På framsidan av bostaden finns en plattsatt uteplats intill en fint blommande perennrabatt och en mindre gräsmatta. Gräsmattan fortsätter runt gaveln till baksidan där man först möts av en altan med pergola i soligt läge som bjuder in till fina kvällar med trevligt sällskap. På baksidan finns även det isolerade förrådet och en sandlåda med skydd. En egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften och har du elbil så finns tillgång till elbilsladdare inom föreningen.

Väl inne i bostaden finns ett modernt och stilrent kök (Vedum) med fin interiör, trendig maskinell utrustning och en matplats, rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffa, tv-möblemang och matplats, två helkaklade badrum varav det ena har tvättmöjligheter och båda har golvvärme, tre sovrum och ett allrum som enkelt går att göra om till ett extra sovrum. Gott om förvaringsmöjligheter finns i bostaden i flera garderober samt ett förråd under trappan. Det är genomgående ekparkettgolv och målade väggar samt energieffektivt då uppvärmning sker med frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan, återvinning av frånluft och vattenburna radiatorer på övervåningen. Inte nog med det finns även solceller installerade på taket vilket ger bra ekonomiska och miljömedvetna förutsättningar.

Här bor man bekvämt i populärt område med närhet till både fin natur, förskola, livsmedelsbutik och gym. Lidköping centrum nås på bara några minuter med bil, men vill man lämna bilen hemma finns både fina cykelleder och bra kommunikationer med buss.

En bostad som måste upplevas på plats! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

Läs mer
2 495 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Antonio Yuksel
Reg. Fastighetsmäklare

+46730-500297

antonio@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan