MDM5NXwwMDAwMDAwMTYyMnw1OA..

Oviken / Svedje/Oviken

Magisk vy & nära till fjällen

 • : Svedje 261
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 3
 • : 72 kvm
 • : 2 134 kvm
 • : 1968

Välkommen till detta lantliga läge i Svedje med en helt fantastisk vy över Hoverberget och Storsjön!

Perfekt storlek för både permanentbostad för den mindre familjen eller som fritidshus för den som söker en rofylld plats
Fantastiskt utsiktsläge och drömmig natur runt knuten med möjlighet till rekreation och motion i alla dess former.

Bostadshuset är i ett plan och har genomgående renoverats invändigt under de sista fem åren förutom badrummet som är orenoverat.
Huset genomsyras av härliga färger och glada mönster som nu väntar på en ny familj att fylla på med nytt liv då den tidigare familjen växt ut huset och flyttar tvärs över vägen.

Här välkomnas man in i en central hall med plats för avhängning som också leder in i husets samtliga rum.

Direkt till vänster ligger husets minsta rum som idag används som kontor med klädförvaring, men här funkar utmärkt att inreda som ett extra sovrum, gästrum eller annat utrymme efter egna önskemål.

Mitt emot ligger husets huvudsovrum.

Stort rymligt kök med gott om både förvaring och arbetsytor. Här har man verkligen tänkt till för att få ett kök som funkar exemplariskt för den som gillar bakning och matlagning. Härlig matplats vid fönstret och få förunnat att ha denna vy att blicka över vid middagsbordet.
Ny inbyggd diskmaskin samt ny kyl- och frys installerad efter fotograferingen är de som ingår i fastigheten.

Litet badrum i originalskick och retrostil med dusch, WC och handfat.

Mysigt och rymligt vardagsrum med braskamin som generar bra värme till hela huset. Här tar du dig även ut på husets altan med fantastisk vy över det öppna landskapet.

Tvättstuga i enklare format når du via det vidbyggda garaget som även leder ner till källaren. Här finns ytor för bl a förvaring samt husets tekniska utrustning.


Lummig uppväxt trädgård med gott om träd och buskar samt ett privat läge.
På fastigheten finns även en stor ekonomibyggnad med tillhörande gästrum samt en liten timrad gäststuga.

Hundgården tas bort och ingår ej.

Perfekt boende för er som gillar att vara ute i naturen med närhet till både svamp, bär och fiskevatten. Här finns motionsspår för både längdskidor, vandringsleder och kommer du spontant på att du vill ladda matsäcken en fin vinterdag så tar du dig upp på fjället med skoter på endast en halvtimma via skoterleden på ca 2,5 mil som leder ända upp till Gräftåvallen och vidare mot tex Arådalen.

Endast ett stenkast bort ligger Wikners i Persåsen. Här finns Restaurang, inredning, konst och design. Strax intill ligger även Persåsbacken, där det förutom utförsåkning och sledcross park nu också görs en storsatsning för en nybyggnation av downhillbana.

Oviken ligger centralt placerat mellan stad och fjäll med enbart 45 minuters restid in till Östersund, vilket gör att man får det bästa av två världar.
Vad sägs om utförsåkning, skoteråkning längs lederna på fjället, simhall, aktivitetshall och bowling på mötesplats Oviken?
När du vill fika eller blir hungrig är Hävvi i Glen och fjällkonditoriet några av dina valmöjligheter.

I Oviken finns också service som förskola, skola, äldreboende, hälsocentral, mataffär, byggshop och massor av andra småföretagare.
I grannbyn Kövra finns även där möjligheter till friskola och förskola som idag drivs i privat regi.

Huset är besiktigat och säljs med försäkring mot dolda fel som ger trygghet för alla parter. Besiktningsprotokollet finns under dokumentfliken.
Kolla gärna in huset i 3D där ni kan gå runt på visning digitalt, mäta avstånd inne i huset och se planlösningen.

Varmt välkommen att kontakta Bostada för bokning av visning!

Läs mer
995 000 kr

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Sabina Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670-6881800

  ostersund@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan