MDM5NXwwMDAwMDAwMTk2NXw1OA..

Örebro / Nävesta

Fint och gediget timmerhus byggt 2021!

 • : Stensmossevägen 14
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 3
 • : 72 kvm
 • : 1 800 kvm
 • : 2021

Detta nybyggda timmerhus på 72 kvm är det ultimata drömhuset för den som söker ett idyllisk, gediget och avkopplande boende, på ett lagom avstånd från stadens liv. Beläget på en lummig skogstomt, får du njuta av en naturskön omgivning med lugn och ro.

Huset har en charmig och rustik atmosfär med en öppen planlösning. En trivsam storstuga med en praktisk täljstenskamin välkomnar dig in. Den väl tilltagna ytan ger plats för köksavdelning med matplats samt vardagsrumsdel perfekt för sällskap och samvaro med familj och vänner. De stora sjuktdörrspartierna mot husets baksida och stora trädäck tillsammans med den höga takvolymen bidrar till ett häftigt och rymligt intryck. Det egendesignade och platsbyggda köket är fullt utrustat och här finns all modern utrustning som du kan önska. Sovrummet erbjuder gott om plats för en god natts sömn och med badrummet precis intill har du allt du behöver på en våning. Loftet erbjuder även det ett extra sovutrymme eller kontor för den som jobbar hemifrån.

Luft-Luftvärmepumpen tillsammans med täljstenskaminen och den öppna ytan i bostaden ger en väldigt kostnadseffektiv uppvärmning.

Ytterdörren leder ut till en stor trädgård med massor av möjligheter för att njuta av utomhuslivet. Omgivningen med den täta skogen ger en känsla av avskildhet och frihet samtidigt som du inte har mer än 10 minuter med bil till till allt du behöver.

Missa inte chansen att bli ägare till detta unika och idylliska drömhus!

Läs mer
3 495 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

26 Mar

Välkommen på visning, anmäl dig gärna!

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Andreas Pontén
  Fastigetsmäklare

  +46730500897

  andreas@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig
  broker
  Assisterande Mäklare
  Dennis Svensson
  Reg. Fastighetsmäklare

  +46730500397

  dennis@bostada.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan