OBJECT_TYPE_HOUSE -

Lidköping / Kållandsö - Spiken

Unik villa med pool och vacker omgivande miljö beläget i natursköna Spiken!

 • : Spiken Solhaga 2
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 5
 • : 170 kvm
 • : 2 365 kvm
 • : 1984

Välkommen till detta unika och omsorgsfullt utformade hus på Spiken där perfekt harmoni mellan natur och arkitektur skapar en unik livsstil. Här erbjuds en fridfull tillflyktsort undangömd från stadens liv och rörelse. När du närmar dig längs den natursköna vägen, möts du av en idyllisk scen där huset i all sin prakt omfamnar den omgivande naturen och som har anpassats till bergets höjdskillnader vilket ger en fantastisk estetik. Träd i alla sina skiftande nyanser, från eleganta björkar till ståtliga ekar och tallar, ramar in denna vackra oas. Utöver den härliga miljön finns även en fantastisk pool som med en elegant form sömlöst smälter in i sin omgivning. Poolområdet med den tillhörande rymliga altanen, som omger poolen, bjuder in till avkoppling och utomhusmiddagar med familj och vänner. Här kan du njuta av stunden, oavsett om solen skiner eller om du föredrar att sitta i skuggan under tak.

På tomten finns även en fullt vinterbonad komplementbyggnad där det idag finns två kontor med separat ingångar, vardera på cirka 10 kvadratmeter. Perfekt för dig som eventuellt vill bedriva verksamhet eller kunna arbeta hemifrån. Byggnaden innehåller också en verkstad om cirka 35 kvadratmeter utrustad med stora dubbeldörrar för enkel åtkomst.

Väl inne i bostaden möts man av en ljus och trivsam hall med gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen leds man vidare in mot köket som med sin klassiska karaktär fylls upp med ljus från stora fönster och en härlig rymd tack vare generös takhöjd. Vidare in nås vardagsrummet där man slås av de fina limträbalkarna i taket, värmen från den vackra öppna spisen och den fina utsikten mot poolområdet. Från köket finns trappor som både leder upp mot det stora loftet och ner mot den inre hallen som leder en vidare in mot resten av bostaden. Uppe på loftet ges möjligheter till flera användningsområden och även detta utrymme får ett fint ljusinsläpp från flera fönster. Från den inre hallen nås först ett rymligt badrum och sedan två sovrum. I mitten av hallen finns groventrén med praktisk tvättstuga och går man vidare in genom hallen finns Master bedroom med eget intilliggande helkaklat badrum med både bubbelbad, dusch samt bastu.

Genom en kortare promenad är man nere i Spikens Fiskehamn och kan njuta av de faciliteter som erbjuds. Passa på att ta en lunch eller varför inte ett dopp i sjön!
För den som vill ta sig in till Lidköping tar det ca 20-25 minuter med bil men vill man ställa kvar den hemma finns bra bussförbindelser.

Detta hus är mer än bara en bostad, det är en inbjudan till ett liv i harmoni med naturen. Här kan du njuta av den vackra utomhusmiljön, koppla av vid poolen, njuta av grillmiddagar på altanen och skapa minnen för livet med familj och vänner.

Läs mer
4 700 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Antonio Yuksel
  Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

  +46730-500297

  antonio@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Kalkyl

  Lidköping / Kållandsö - Spiken

  Din kommande månadsutgift:

  21 423 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)10 487 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering6 658 kr
  • Driftkostnad4 278 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan