MDM5NXwwMDAwMDAwMTk3NXw1OA..

Oviken / Oviken

Lantlig familjevilla med sjönära läge!

 • : Sölvbacken 542
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 7
 • : 156 kvm
 • : 2 509 kvm
 • : 2009

Varmt välkomna till Sölvbacken och denna villa med både utsikt mot Storsjön och möjlighet att nyttja bad- och båtplats!
Detta är huset för er som vill njuta av livet på landet, närheten till Storsjön och att ha naturen runt knuten.

Huset har ett härligt privat lantligt läge som överblickar både öppna landskap och Storsjön.
Suktar ni efter ett dopp i Storsjön eller en fisketur med båt så kan ni enkelt traska ner till sjön där ni har servitut för bad- och båtplats.

Huset är ett Älvsbyhus som uppfört så sent som 2009 och som under 2022 fått ett rejält ansiktslyft med renovering av nästan hela nedre plan.
Huset är 1,5 plan med 7 rok och möjlighet till hela 6 sovrum vid behov så här finns gott om plats för den stora familjen.

Invändigt välkomnas man in i en öppen planlösning med kök, matplats och vardasgrumsyta välplacerat som husets hjärta i mitten med gott om ljusinsläpp från båda håll.
Nytt kök från Epoq med grå luckor och gott om både arbetsytor och förvaring samt rymlig matplats som passar sig väl för alla middagsbjudningar. Öppen social planlösning med vardagsrum och utgång till altanen i direkt anslutning.

Altan i härligt söderläge, delvis under tak med plats för både matgrupp och annat möblemang.

Husets högra sida inrymmer två bra sovrum, varav den ena med hel garderobsvägg.

Nyrenoverat badrum i ljusa neutrala toner. Gott om ytor för förvaring, wc, handfat, badrumsskåp och dusch.

På nedre plan finns också en centrerad hall och en nyrenoverad och välplanerad tvättstuga med praktisk groventré som nås från köket.

Övre plan inrymmer husets mer privata rum och här är idag tre sovrum och ett extra allrum i mitten.

Det stora sovrummet har en tillhörande klädkammare och här finns förberett med vatten och avlopp om man istället vill använda ytan till ett andra badrum. Dörröppningar som istället vetter mot korridoren finns inbyggda för att enkelt kunna styra om öppningen hit.


Huset är besiktigat under 2022. Besiktningsprotokollet finns under dokumentfliken. Huset är renoverat efter besiktningstillfället så några av punkterna är redan åtgärdade av nuvarande ägare.
Kolla gärna in huset i 3D där ni kan gå runt på visning digitalt, mäta avstånd inne i huset och se planlösningen.

På fastigheten finns förutom bostadshuset också en stor dubbelcarport med två förråd samt en isolerad friggebod som idag används som lekstuga.


Skoterleden nås alldeles runt knuten och tar er upp på fjället på ett kick.
För den som hellre motionerar så ligger elljusspåret bara några km bort och när vädret inte tillåter så finns det massor av andra aktiviteter uppe på Mötesplats Oviken som nyligen uppförts med ny stor sporthall, simbassäng, bowlingbanor och gym för att nämna några. Här kan man även äta gott och umgås i andra sammanhang.
På sommaren tar man sig gärna en svängom eller två på populära Fröjdholmen som bjuder på dans, musik och andra evenemang.

I Oviken finns verkligen allt man kan tänkas önska av sin bostadsort.
Här bor man mitt i naturen, med både fjällvärlden och Storsjön runt knuten, enkel pendling åt alla riktningar och alla de bekvämligheter man kan tänkas behöva i vardagen, en perfekt mix helt enkelt.

För att nämna några så finns här förskolor och grundskola upp till åk 9, mataffär, Granngården, bygghandel, konditori, frisör, bibliotek, pizzeria, vårdcentral, äldreboende, bensinstation och massor av lokala små och medelstora företag finns runt om i Oviksbygden.


Varmt välkomna att anmäla ert intresse till mäklaren!

Läs mer
2 775 000 kr

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Sabina Eriksson
  Fastighetsmäklare

  +46706881800

  sabina@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan