MDM5NXwwMDAwMDAwMTI1MHw1OA..

Oviken

Lantlig familjevilla med sjönära läge!

 • : Sölvbacken 542
 • : Småhus
 • : 7
 • : 156 kvm
 • : 2 509 kvm
 • : 2009

Varmt välkomna till Sölvbacken och denna villa med både utsikt mot Storsjön och möjlighet att nyttja bad- och båtplats!
Detta är huset för er som vill njuta av livet på landet, närheten till Storsjön och att ha naturen runt knuten.

Huset har ett härligt privat lantligt läge som överblickar både öppna landskap och Storsjön.
Suktar ni efter ett dopp i Storsjön eller en fisketur med båt så kan ni enkelt traska ner till sjön där ni har servitut för bad- och båtplats.

Huset är ett Älvsbyhus som uppfört så sent som 2009 med gott om plats för den stora familjen.
Huset är 1,5 plan med 7 rok och möjlighet till hela 6 sovrum vid behov.

Invändigt välkomnas man in i en öppen planlösning med kök, matplats och vardasgrumsyta välplacerat som husets hjärta i mitten med gott om ljusinsläpp från båda håll.
Stilrent kök med släta luckor och gott om arbetsytor samt rymlig matplats med gott om plats för både matlagning och middagsbjudningar. Öppen social planlösning med vardagsrum och utgång till altanen i direkt anslutning.

Altan i härligt söderläge, delvis under tak med plats för både matgrupp och annat möblemang.

Husets högra sida inrymmer två bra sovrum.

Badrum med våtrumsmattor i neutrala färger. Gott om ytor för förvaring, wc, handfat och badkar.

På nedre plan finns också en centrerad hall och en separat tvättstuga med praktisk groventré som nås från köket.

Övre plan inrymmer husets mer privata rum och här är idag tre sovrum och ett kontor, men med möjlighet att få dela av det stora sovrummet till två mindre vid behov.

Det stora sovrummet har en tillhörande klädkammare och här finns förberett med vatten och avlopp om man istället vill använda ytan till ett andra badrum. Dörröppningar som istället vetter mot korridoren finns inbyggda för att enkelt kunna styra om öppningen hit.


Huset ska besiktigas i början av augusti och säljs med försäkring mot dolda fel som ger trygghet för alla parter. Besiktningsprotokollet kommer att laddas under dokumentfliken och mailas till alla intressenter.
Kolla gärna in huset i 3D där ni kan gå runt på visning digitalt, mäta avstånd inne i huset och se planlösningen.


På fastigheten finns förutom bostadshuset också en stor carport med förråd samt en isolerad friggebod som idag används som lekstuga.

Carporten är inte helt färdigställd. I denna finns två isolerade förråd på ca 15 kvm vardera, även dessa ej helt färdigställda.


Stallbyggnaden står utanför tomtgränsen och hör ej till fastigheten. Hästarna kommer att tas bort. Vid intresse om hästverksamhet i framtiden hålls separat diskussion ang detta med fastighetsägaren.Skoterleden nås alldeles runt knuten och tar er upp på fjället på ett kick.
För den som hellre motionerar så ligger elljusspåret bara några km bort och när vädret inte tillåter så finns det massor av andra aktiviteter uppe på Mötesplats Oviken som nyligen uppförts med ny stor sporthall, simbassäng, bowlingbanor och gym för att nämna några. Här kan man även äta gott och umgås i andra sammanhang.
På sommaren tar man sig gärna en svängom eller två på populära Fröjdholmen som bjuder på dans, musik och andra evenemang.

I Oviken finns verkligen allt man kan tänkas önska av sin bostadsort.
Här bor man mitt i naturen, med både fjällvärlden och Storsjön runt knuten, enkel pendling åt alla riktningar och alla de bekvämligheter man kan tänkas behöva i vardagen, en perfekt mix helt enkelt.

För att nämna några så finns här förskolor och grundskola upp till åk 9, mataffär, Granngården, bygghandel, konditori, frisör, bibliotek, pizzeria, vårdcentral, äldreboende, bensinstation och massor av lokala små och medelstora företag finns runt om i Oviksbygden.


Varmt välkomna att anmäla ert intresse till mäklaren!

Läs mer
2 500 000 kr
Budgivning pågår

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Sabina Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670-6881800

  ostersund@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan