MDM5NXwwMDAwMDAwMTk4OXw1OA..

Örebro / Norra Bro

Praktisk och nyrenoverad villa i barnvänliga Norra Bro!

 • : Silver-Anders väg 24
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 6
 • : 142 kvm
 • : 265 kvm
 • : 1977

Varmt välkomna till Silver-Anders väg 24 och denna bostad som har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren och som nu därför är i toppskick. Med hela 142 välplanerade kvm i 2-plan är denna bostad perfekt även för den lite större familjen.
Väl inne i bostaden finner du ett stilrent kök som är nyrenoverat från 2018, med vita luckor, vitrinskåp och samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Det skapar en perfekt plats för matlagning och umgänge. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet ger dig gott om utrymme att koppla av och umgås med dina nära och kära i. Bostaden har också fyra rymliga sovrum, ett på nedre plan och tre på ovanvåningen, vilket ger dig gott om plats för hela familjen eller för att ha gäster på besök. Det nyrenoverade badrummet, med fina materialval renoverades 2022.

När du vill koppla av utomhus kan du njuta av den inglasade altanen eller spendera tid på den soliga trätrallen. Dessutom har huset en balkong i västerläge som ger en fantastisk kvällssol att njuta av.
Till bostaden finns ett tillhörande garage i länga och ett förråd beläget på husets baksida. Precis utanför dörren finns en bilfri innergård där barn kan leka ostört utan att störas av trafiken. Innergården har en lekplats, sandlådor, gungor, grönområden och en liten pulkabacke för de minsta barnen. Området är mycket barnvänligt.

Det finns en bussförbindelse vid Silver-Anders infart och skolbussar går varje morgon och eftermiddag. Dessutom finns det närhet till skog och natur med fina promenadstigar.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk villa som har det mesta man kan önska sig för att trivas och bo bekvämt. Med en perfekt kombination av moderna inredningsdetaljer, rymliga rum och utomhusområden att koppla av i.

Läs mer
3 749 000 kr

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Andreas Pontén
  Fastigetsmäklare

  +46730500897

  andreas@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan