MDM5NXwwMDAwMDAwMTc3N3w1OA..

Mölndal / Åby

Centrumnära boende i populärt område!

  • : Seldonsgatan 2G
  • : Småhus
  • : Radhus
  • : 94 kvm
  • : 221 kvm
  • : 1968

Varmt välkomna till ett kvadrateffektivt boende i 3 plan med goda förvaringsmöjligheter och mycket nära till centrala Mölndal. Bostadens entréplan består av kök, wc och badrum, en trappa upp finner ni två sovrum i bra storlek samt klädkammare. En trappa ner ligger vardagsrummet med utgång till uteplatsen i söderläge samt matrummet som med fördel kan göras om till ett tredje sovrum. På framsida har ni insynsskyddad uteplats, perfekt för sommarens kvällssol och ett förråd.

Här får ni nära till bland annat förskola, tex ligger Gärdesängens- Katrinebergs- och Broslätts förskola på kort promenadavstånd, grundskola (Katrinebergsskolan F-6 ligger närmast) och för de äldre barnen finns Fässbergsskolan (4-9) och Frejagymnasiet.

I närområdet finns mycket goda möjligheter till friluftsliv och aktivitet. För dig som vill vistas utomhus rekommenderas starkt Änggårdsbergen som ansluter till Botaniska trädgården. På det berömda stenkastavståndet finns flera idrottsanläggningar såsom Åbyarena, där världens största Padelcenter slog upp portarna i Mars 2021, sim- och upplevelsebadet som öppnar 2023, Åby travbana, bandybana, ishall, gym, friidrott, fotbollsplaner och 2,5 km motionsslinga med elljus bakom idrottsanläggningarna. I närheten finns även Aktiviteten, som är Mölndals största friskvårdsanläggning, som huserar bland annat Innebandy, Taekwondo, Bowling, Bordtennis, Qigong, Yoga, dans och gymnastik.

Bostaden kommer att fotograferas i slutet av september, är ni intresserade av bostaden redan nu är ni varmt välkomna.

Planeras att visas i oktober.

Läs mer
4 500 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Peter Carlevi
Reg. Fastighetsmäklare

+46723-043070

peter@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan