MDM5NXwwMDAwMDAwMTM2MHw1OA..

Mölndal / Åby

Centrumnära boende i populärt område!

  • : Sadelgatan 6G
  • : Småhus
  • : Radhus
  • : 4
  • : 103 kvm
  • : 222 kvm
  • : 1968

Varmt välkomna till ett kvadrateffektivt boende i 3 plan med goda förvaringsmöjligheter och mycket nära till centrala Mölndal. Bostadens entréplan består av kök, wc och badrum, en trappa upp finner ni två sovrum i bra storlek samt kontor/biblioteksdel som enkelt kan bli en klädkammare. En trappa ner ligger vardagsrummet i öppen planlösning mot matrummet samt det tredje sovrummet med utgång till uteplatsen i söderläge. På framsida har ni insynsskyddad uteplats, perfekt för sommarens kvällssol, och ett förråd.

Genom att bo här får ni nära till bland annat förskola, tex ligger Gärdesängens- Katrinebergs- och Broslätts förskola på kort promenadavstånd, grundskola (Katrinebergsskolan F-6 ligger närmast) och för de lite äldre barnen finns Fässbergsskolan (4-9) och Frejagymnasiet.

I närområdet finns mycket goda möjligheter till friluftsliv och aktivitet. För dig som vill vistas utomhus rekommenderas starkt Änggårdsbergen som ansluter till Botaniska trädgården. På det berömda stenkastavståndet finns flera idrottsanläggningar såsom Åbyarena, med Sveriges största Padelcenter, sim- och upplevelsebadet som öppnar 2023, Åby travbana, bandybana, ishall, gym, friidrott, fotbollsplaner och 2,5 km motionsslinga med elljus bakom idrottsanläggningarna. I närheten finns även Aktiviteten, som är Mölndals största friskvårdsanläggning, som huserar bland annat Innebandy, Taekwondo, Bowling, Bordtennis, Qigong, Yoga, dans och gymnastik.

När visning kommer ske är i dagsläget ej bestämt, ni är varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu.
Säljaren önskar flytta ut till våren/sommaren 2022.

Läs mer
5 500 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Peter Carlevi
Reg. Fastighetsmäklare

+46723-043070

peter@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan