OBJECT_TYPE_HOUSE -

Kumla / Skogstorp

Välkommen till Ryttartorpsvägen 9, en villa för dig som har krav på ditt boende!

 • : Ryttartorpsgatan 9
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 6
 • : 181.2 kvm
 • : 1 275 kvm
 • : 2018

Direkt vid insteget till huset är det unika påtagligt. Här välkomnas man av en grandios hall med över 4 meter upp till den öppna nocken där ett runt gavelfönster berikar hela entrén med ett naturligt ljusinsläpp. Utöver takhöjden slås man av den stora möblerbara ytan i den förlängda hallen, den stilrena trappan till ovanvåningen med vita sidostycken och trappsteg av mörk ek samt det gedigna klinkergolvet som längre in i husets öppna planlösning bryter över till ett fint och genomgående parkettgolv.

Några kliv innanför hallen hittar man ett modernt kök med flera vackra detaljer som ex. platsgjuten bänksskiva av betong, mässingkranar och mässinghandtag samt en köksö som bjuder in till samvaro vid matlagningen. I rummets motsatta ände finns en påkostad eldstad med möblerbar yta samt ett gemytligt vardasgrum med öppet till nock och stora fönsterpartier i flera väderstreck. Från både vardagsrum och kök nås poolområdet med uppvärmd pool och ett stort trädäck med stort antal soltimmar året om. Poolen har försetts med en skjuttakslösning för förbättrad säkerhet och en förenklad vardag som poolägare. Här finns även två stora & helkaklade badrum, ett på vardera våning samt hela fem stycken sovrum.

Den svarta fasaden sticker ut och invändigt återfinns temat med vitt och genomgående ljusa ytskikt som bryts tvärt i svarta detaljer som lampknappar, fönsterkarmar, ytterdörrar, skåpslyckor, fogar och köksstommar m.m.
På husets framsida finns ett stort och varmbonat dubbelgarage med en bred garageuppfart beläget på slutet av återvändsgatan.

Sammanfattningsvis får du här ett mycket välbyggt och påkostat boende med en fantastisk planlösning där stora sällskapsytor lämpade för umgänge med familj & vänner vävs ihop med det lättillgängliga poolområdet. Med andra ord kommer sommarhänget här att vara svårt att slita sig ifrån. Allt detta paketerat i en snygg och blickfångande bostadsbyggnad.

Du kan redan nu kika in i huset via den virtuella visningen som återfinns i annonsen.

Läs mer
5 595 000 kr
5 500 000 kr2024-02-26 15:201

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Dennis Svensson
  Fastighetsmäklare

  +46730500397

  dennis@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Kalkyl

  Kumla / Skogstorp

  Din kommande månadsutgift:

  21 758 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)13 871 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering7 887 kr
  • Driftkostnad0 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan