MDM5NXwwMDAwMDAwMjAxNnw1OA..

Örebro / Centralt norr

Rymlig och fräsch 1,5:a med låg månadsavgift i stabil förening!

 • : Rosenhillsgatan 6
 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : 2
 • : 48 kvm
 • : 1964
 • : 2 310 kr

Den här 1,5-rumslägenheten är perfekt för någon som vill ha en låg månadsavgift och ett bekvämt boende. Månadsavgiften är bara 2310 kr och inkluderar värme, vatten, tv, bostadsrättstillägg och fri parkering, i mån av plats på innergården. I dagsläget finns det 14 parkeringar fördelat på 18 st bostäder. Föreningen är stabil och har en bra ekonomi och är väldigt lågt belånad.

Lägenheten ligger på våning 3 av 3, att bo högst upp i huset tillsammans med en bra ljudisolering har sina fördelar eftersom det minskar risken från störande ljud från omgivningen. Bostaden har en bra planlösning där man enkelt tar sig mellan rummen men samtidigt finns det bra med möblerbara väggar. En sovalkov i vardagsrummet ger en smart avskärmad och trevlig sovrumsmiljö. Köket har rostfria vitvaror, induktionshäll och gott om förvaring. Badrummet är helkaklat och renoverat i samband med stambytet år 2005. Det finns gott om förvaringsutrymme i form av två klädkammare i hallen, städskåp och skafferi. Dessutom ingår ett stort källarförråd.

Föreningen erbjuder cykelförråd, tvättstuga och en innergård med gräsmatta och sittplatser. Lägenheten ligger centralt på Norr och det är gångavstånd till mataffärer, pizzerior och restauranger. Stadskärnan ligger också på ett bekvämt gångavstånd, till resecentrum promenerar du på bara ca 13-15 minuter (4-5 min på cykel). Bostaden är också perfekt för studenter på Campus eller personer som arbetar på USÖ.

Välkommen på visning!

Läs mer
1 495 000 kr
Kontakta mäklaren för visning

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Andreas Pontén
  Fastigetsmäklare

  +46730500897

  andreas@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan