MDM5NXwwMDAwMDAwMjA1MHw1OA..

Krokom / Rödön

Skapa Er egen idyll på vackra Rödön

 • : Rödögården 564
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 4
 • : 72 kvm
 • : 1 595 kvm
 • : 1988

Varmt välkomna till vackra Rödögården, beläget längst ner mot Storsjön med både Oviksfjällen och Åreskutan i blickfånget!


Nu finns möjlighet att förverkliga era byggplaner på denna fina fastighet som ligger endast ett stenkast från strandlinjen!
Här kan ni skapa en harmonisk tillvaro där man gärna njuter av naturen som närmsta granne och med fina motionsstråk runt knuten.
Nere vid sjön finns både bad- och grillplats. Till denna fastighet ingår även rätt för uppläggning av mindre båt vid sjön. Vintertid kan man härifrån ta skotern raka vägen ner på isen och vidare åt alla olika riktningar, det brukar även dras både skidspår och plogas upp isbana ideellt av de trevliga grannarna.

På fastigheten finns idag ett mindre enplanshus där invändig rivning påbörjats av nuvarande ägare. Här inne är grovjobbet redan gjort där ytskikt och innerväggar rivits som en början på att renovera upp huset, som nu kommer säljas i befintligt skick för nya ägare att ta över. Krypgrunden behöver ses över och bärlinan åtgärdas efter en tidigare fuktskada. Alla mått samt nuvarande planlösning går att se på 3D-visningen.

Fastigheten passar både för den som vill ta vid, kliva i snickarbrallorna och renovera upp det nuvarande huset, för den som vill utgå från nuvarande hus och sedan bygga ut huset för att passa just Din familj samt även för den som helt enkelt kanske vill riva nuvarande hus och börja om helt på nytt med sitt alldeles egna nybyggnadsprojekt.

Detaljplanen tillåter en generös byggnadsarea och uppförande av bostadshus i två plan. Detaljplan och plankarta finns i dokumentfliken för den som vill se alla detaljer.
Kommunalt vatten och enskilt avlopp, men kommunalt avlopp finns vid tomtgräns och kan behöva kopplas på för att få utnyttja byggytan maximalt.
El finns på plats och fiber finns i området men ej indraget i huset.
Vattnet är fn avstängt vid tomtgräns men sätts enkelt på genom samtal med kommunen.

Hur ser Ert drömboende ut?

På fastigheten finns förutom bostadshuset också en friggebod samt ett enklare garage vid infarten.


Rödön är en härlig bygd med riktig på landet-känsla men samtidigt närhet till både Östersund, Krokom och flygplatsen. Här finns förskolor, skola, flera caféer sommartid och det välkända jordgubbslandet. Rödöns sportklubb satsar stenhårt på både vuxna och barn och här finns aktiviteter för all åldrar. Bamsegympa för de minsta, idrottsskola för de lite äldre, gympa för vuxna samt elljusspår, uppmärkta motionsrundor, fotbollsplan och utegym.
Rödön ligger lantligt beläget med kort pendlingsavstånd både till Östersund, Krokom och flygplatsen.


Välkomna att boka visning med mäklaren för att se huset!
För de som endast är intresserade av tomten så går det självklart även bra att besöka fastigheten på egen hand, men skicka gärna en intresseanmälan till mäklaren för att få uppdaterad information.

Läs mer
1 750 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

07 Jun

Varmt välkomna på visning! Boka gärna in er för att få uppdaterad information.

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Sabina Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670-6881800

  sabina@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan