MDM5NXwwMDAwMDAwMTg2Nnw1OA..

Gällö / Gällö

Högt belägen familjevilla i Gällö

 • : Ringsvägen 24
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 8
 • : 180 kvm
 • : 1 392 kvm
 • : 1972

Längst upp på Ringsvägen i Gällö hittar ni denna stora familjevilla!
Här finns gott om plats för den växande familjen och bra möjligheter att dela upp huset vid behov av andra utrymmen eller i takt med att familjelivet förändras genom åren.

Fastigheten ligger trevligt placerad med ett högt läge utan insyn, utsikt mot Revsundssjön och samtidigt bekvämt promenadavstånd till Gällö centrum med mataffär, busshållplats, tågstopp, skola och förskola.

Här välkomnas vi in på nedre plan i en praktisk hall med gott om plats för avhängning.
Nedervåningen inrymmer en stor gillestuga med dubbla eldstäder, en mysig öppen eldstad längst in i rummet och en pelletskamin som ger bra extravärme till huset. Trevligt rum med gott om ljusinsläpp som kan fylla många användningsområden beroende på behoven i just Er familj.

Nedre plan huserar även två extra rum som kan passa som sovrum, kontor eller hobbyrum. Här finns groventré, tvättstuga, två wc samt inte minst tre bra förråd/förvaringsutrymmen i olika storlekar.

En trappa upp nås husets bostadsytor med kök, vardagsrum, sovrum och badrum.
Övervåningen badar verkligen i ljus och här är en riktigt harmonisk och inbjudande atmosfär i de stora sociala ytorna som inrymmer både kök, matplats, vardagsrum och utgång till husets stora terrass där man gärna avnjuter stora grillmiddagar under fina sommarkvällar. Terrassen har även den en charmig eldstad och härifrån har man en fantastisk vy över takåsarna och bort mot Revsundssjön.

Köket är ljust och praktiskt med massor av både förvaring och arbetsytor. Här är planlösningen ändrad och nu perfekt utformad för både ljusinsläpp och socialt umgänge.

På övre plan finns fyra bra sovrum och gott om förvaring i flera garderober.
Hela övre plan har fått nya fina golv och de flesta ytskikten är renoverade under de senaste åren.

Badrum med ljusa tongångar, wc, handfat och dusch. Golvvärme.

Fastigheten gränsar till ett mindre skogsparti och ger därför en privat känsla och bjuder in till skogslek för de små. På tomten finns förutom boningshuset också ett växthus, lekstuga och ett förrådstält.


Huset är besiktigat och säljs med försäkring mot dolda fel som ger trygghet för alla parter.
Kolla gärna in huset i 3D där ni kan gå runt på visning digitalt, mäta avstånd inne i huset och se planlösningen.

Gällö är en ort på framfart där all tänkbar service finns att tillgå. Här finns skola upp till åk 9, förskolor, äldreboende och mataffär för att nämna några. Bra kommunikationer med både buss och tåg både mot Östersund och Sundsvall. För den skidintresserade finns både Mickelbacken och den populära skidtunneln. Gällö ligger också bra placerat med tanke på uteliv och rekreation med både gott om fiskesjöar, skoterleder och andra utflyktsmål inom kort avstånd.


Varmt välkommen på visning!

Läs mer
995 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

14 Jun

Varmt välkomna på visning! Bokning krävs och sker här eller direkt till mäklaren.

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Sabina Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670-6881800

  sabina@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan