MDM5NXwwMDAwMDAwMTc0Nnw1OA..

Gällö / Revsund

Privat & högt läge i Revsund

 • : Revsund 178
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 3
 • : 96 kvm
 • : 1 350 kvm
 • : 1964

Längtar Ni också ut på landet? En plats där man kan njuta av fågelkvitter till morgonkaffet och kvällsfiske ända inpå småtimmarna? Då har ni kommit rätt!

I Revsund, med naturen runt knuten och utsikt över Revsundssjön, ligger denna trevliga villa.
Lagom stor för både den lilla familjen och för de som vill ha ett lantligt beläget fritidsboende samt med möjlighet att inreda vinden för de som behöver extra sovrum eller utrymmen.

Huset har under det senaste året fått sig ett rejält lyft med en öppnad modernare planlösning, ett helt nytt kök, renoverat badrum, altan i solig vinkel runt huset och renoverade ytskikt.

Här välkomnas man in i en hall med gott om förvaring både i stor garderob och där utrymmet till höger kan användas antingen som extra förvaring alternativt som trapp upp till den idag oinredda övervåningen.

Till vänster ligger badrummet som renoverats i mörka mysiga toner, kakel och klinker samt en stor trevlig dusch. Här inne finns wc, handfat och husets tvättmaskin.

Längre in i huset öppnar sig stora trevliga sällskapsytor med hemtrevliga färgval och ljusinsläpp från tre håll. Här bjuder man gärna in till både middagar och kalas.
Eldstaden ger en härlig mysfaktor och värmer gott under kyliga vinterkvällar. Här kan vänner och familj samlas runt en sprakande brasa under de kalla höstmånaderna och bara njuta.
Genom trevliga helglasade dubbeldörrar nås husets altan, även denna med gott om plats för samkväm och umgänge samt med en fantastisk utsikt över landskapet och Revsundssjön.

Köket går i mörkare toner som passar väl in till övrig interiör i huset. Gott om både förvaring och arbetsytor samt en stor köksö med extra sittplatser på motsvarande sida. Här inne finns allt man kan tänkas önska för riktigt bra matlagning; induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, fullstort kylskåp och diskmaskin. Frys har säljarna haft i förrådet, denna ingår inte i köpet.

Öppen planlösning in mot vardagsrummet som har gott om plats för större möblemang eller möjlighet att dela av ett extra sovrum för den som önskar.

Behöver man ytterligare ytor eller sovrum så finns här bra möjligheter då vinden är inredningsbar. Här uppe har arbete påbörjats med justering av golvnivån, men i övrigt är den ett oskrivet blad, redo för nästa familj att ta sig an och inreda efter egna idéer.

Husets sovrum ligger med privat läge innanför köket och har flera garderober.


Stor privat tomt med ett högt läge som inbjuder till både lek och avslappning.
På fastigheten finns även ett stort bra förråd med flera separata utrymmen samt en fin jordkällare.

Självklart finns fiber indraget i villan för snabb uppkoppling.

Huset är besiktigat och säljs med försäkring mot dolda fel som ger trygghet för alla parter. Besiktningsprotokollet finns under dokumentfliken.
Kolla gärna in huset i 3D där ni kan gå runt på visning digitalt, mäta avstånd inne i huset och se planlösningen.

Möjlighet till snabb inflyttning vid önskemål.


Revsund är beläget strax utanför Gällö där den mesta service samt skola och förskola finns. Revsund kan förutom sin vackra natur även skryta med eget bryggeri, Revsund brewery, samt Bakgården i Revsund som erbjuder catering & gårdsrestaurang, bed & breakfast, bageri, konferens och även dem ett eget litet ölbryggeri. Revsundslogen är en charmig loge i två plan som går att hyra vid festligheter och här arrangeras evenemang året om av byalaget. På vintrarna finns förutom fantastiska skoterleder även en egen isbana.
Vill man åka längdskidor året runt finns MidSweden365’s skidtunnel några kilometer bort.

Läs gärna mer på http://revsund.se/

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för bokning av visning!

Läs mer
950 000 kr

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Sabina Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670-6881800

  ostersund@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan