MDM5NXwwMDAwMDAwMjE4N3w1OA..

Lidköping / Sjölunda

Stor och välplanerad 4:a med både inglasat uterum och altan med trädäck i natursköna Sjölunda!

  • : Regnbågsvägen 4B
  • : Bostadsrätt
  • : Lägenhet
  • : 4
  • : 101.6 kvm
  • : 2011
  • : 6 359 kr

Välkomna till naturnära Sjölunda och denna moderna och välplanerade 4:a om 101,6 kvm med både inglasat uterum samt altan med trädäck på baksidan och en plattsatt uteplats på framsidan! Föreningens bostäder byggdes 2011 med passivhusteknik och är mycket energisnåla.

Parkera bilen i carporten som tillhör bostaden för att sedan kliva in i den välkomnande entrén där du hänger av dig ytterkläderna. Ta dig sedan vidare in via en inre hall mot det stilrena Vedumköket för att sätta på kaffet. Med kaffet i handen slår du dig ner i det stora vardagsrummet som får gott om ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som omsluter den öppna planlösningen mot köket. Här finns även både ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt en helkaklad gästtoalett och tre rymliga sovrum med gott om förvaring i garderober. Räcker inte förvaringsutrymmena till så finns både extra klädkammare i hallen samt ett tillhörande isolerat förråd vid carporten.

Sjölunda är ett naturskönt område strax nordväst om Lidköping. Området består av ett större antal nybyggda villor samt de 32 passivhuslägenheterna som utgör Brf Sjölunda 1. Lekplats finns centralt i området och en boulebana finns anlagd på Brf Sjölundas område. I området finns även bra bussförbindelser, fina cykelvägar till bad och naturliv samt Sjölunda Skola som erbjuder plats för 350 elever i klasserna F-6.

En bostad man inte får missa! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och bokning av visning.

Läs mer
1 795 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Antonio Yuksel
Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

+46730-500297

antonio@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan