MDM5NXwwMDAwMDAwMTE5OHw1OA..

Östersund / Centrum

Central taklägenhet med privat läge och milsvid utsikt

 • : Rådhusgatan 28 B
 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : 3
 • : 76 kvm

Välkommen till Rådhusgatan 28 B!

Ett perfekt boende för dig som vill bo med livskvalitet, nära centrum men högt över bilarnas brus och med ett ljust läge med utsikt över takåsarna och bort mot Frösön. Tänk er känslan att mysa ner i soffan framför den öppna spisen en kall höstkväll med en kopp hett te i handen eller att insupa solens sista strålar på balkongen innan läggdags. Det finns många fördelar med att bo högst upp i huset, här är lugnt och tyst utan gående grannar ovanför, ingen insyn i lägenheten och ingen hög fasad framför som skymmer solen från att lysa in.

Lägenheten har äldre bevarad charm med gamla nyslipade trägolv, fönsterbrädor i marmor, högt i tak och andra charmiga originaldetaljer. Balkongen ligger med bästa solläget mot innergården med sol från mitt på dagen tills solen går ner.

Lägenheten inrymmer en stor hall med gott om inbyggd förvaring, ett charmigt kök i vinkel, två stora sovrum, vardagsrum med ingång från flera rum och badrum.

Köket är i ljust originalskick med delvis nya vitvaror. Förutom köksbänk och förvaring finns här även plats för matgrupp med ljust läge vid fönstret.

Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och välbevarat parkettgolv. Här finns en murad öppen spis som ger extra charm och karaktär till lägenheten. Sotad, besiktigad och föreningen godkänner eldning.

Sovrummen har båda bra förvaring. Från det större sovrummet nås också lägenhetens balkong med fantastisk utsikt över både takåsar, Frösön och slalombacken. Här kan man avnjuta magiska solnedgångar och det finns även markis som skyddar när solens strålar värmer som mest.

Badrummet är tidigare renoverat av föreningen i ljusa kulörer och med kakel/klinker samt golvvärme. Wc, handfat, dusch och handdukstork.

I föreningen finns en mysig innergård med grillplats, träningslokal samt relax med bastu och dusch som kan sätta lite extra guldkant i en annars stressig vardag utan att du behöver röra dig utanför huskroppen.
Stabil förening med god ekonomi och där de större renoveringarna redan är utförda. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet. Till lägenheten hör även både vinds- och källarförråd.

I föreningen huserar även den anrika restaurangen "En liten röd" så här bor ni verkligen bara några steg ifrån riktig gourmetmat.
All övriga service finns endast ett stenkast bort, i Östersunds centrum.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer
1 900 000 kr
Budgivning pågår
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

03 Okt

Välkomna på visning! Anmälan krävs.

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Sabina Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670-6881800

  ostersund@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan