OBJECT_TYPE_HOUSE -

Lidköping / Råda

Hemtrevlig 1,5-plansvilla i lantlig miljö med uterum och garage!

 • : Råda Åsbo 1
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 4
 • : 100 kvm
 • : 1 372 kvm
 • : 1951

Välkomna till Råda Åsbo 1 och denna hemtrevliga och välplanerade 1,5-plansvilla med uppvärmt uterum och rymligt garage samt en stor & välskött trädgård, lantligt belägen i Råda. Utvändigt så finns en välskött trädgård med stora gräsytor samt altan och uteplats i både soligt söder- och västerläge. Via en fint grusad väg leds man fram till den plattsatta gången fram till entrén och fortsätter man vidare runt till baksidan av huset finns parkeringsmöjligheter för flertalet bilar.

Väl inne i huset möts man av en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter samt en gästtoalett. Rakt fram i hallen nås det hemtrevliga köket med en perfekt blandning av det moderna och lantliga samt matplats för 4-6 personer. I det rymliga vardagsrummet finns plats för både matgrupp, soffhörna och tv-möblemang, rummet har också en inmurad braskamin som ökar mysfaktorn. Från vardagsrummet når du även uterummet i ett soligt västerläge.

Via trappan upp till övre plan når man ett ljust och möblerbart allrum, ett badrum med dusch och två sovrum varav både har tillgång till praktiska klädkammare.

Nere i källaren finns en tvättstuga, dusch, bastu, förrådsutrymmen, pannrum och garage.

För att ytterligare förstärka detta fantastiska hem finns det en solcellsanläggning med en kapacitet på 7,38 kW med ett tillhörande batteri om 10 kWh. Detta bidrar inte bara till att minska dina energikostnader, utan också till en mer hållbar livsstil. Detta tillsammans med vattenburen bergvärme och dubbla braskaminer ger både ett klimatsmart och energieffektivt boende.

Här bor man barnvänligt med naturen precis runt hörnet. Via en kort cykeltur når man Råda skola och ett stort fritidsområde med både motionsspår och skidspår (vintertid). Till Lidköping centrum är det bara en kort bilresa bort.

Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

Läs mer
2 595 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Antonio Yuksel
Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

+46730-500297

antonio@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Kalkyl

Lidköping / Råda

Din kommande månadsutgift:

12 557 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)5 790 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering3 676 kr
 • Driftkostnad3 091 kr
 • Månadsavgift0 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl Intresse

  Intresseanmälan