MDM5NXwwMDAwMDAwMTc3OXw1OA..

Lidköping / Sjölunda

Modern och stilfull 3:a med gavelläge och inglasad altan i natursköna Sjölunda!

 • : Portvaktsvägen 3B
 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : 3
 • : 67 kvm
 • : 2018

Välkomna till Portvaktsvägen 3B och denna moderna och välplanerade 3:a om 67 kvm med inglasad altan och uteplats i barnvänliga och naturnära Sjölunda! Här bor man bekvämt i en bostad, nyproducerad 2018, på markplan i gavelläge med stor gräsyta runt bostaden.

Bilen parkeras på den egna p-platsen i nära anslutning till bostaden för att sedan kliva in i den välkomnande entrén med klinkergolv där du hänger av dig ytterkläderna. Vidare in i bostaden når man först det stilrena Vedumköket med en perfekt mix av både modernt och lantligt. Köket har en öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet vilket skapar en både social och rymlig miljö. I bostaden finns även ett helkaklat badrum med tvättavdelning samt två sovrum. Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden men skulle inte dessa räcka till så finns ett utvändigt förråd som tillhör bostaden.

Här i Sjölunda bor man i ett nybyggt område med naturen och sjön som närmsta granne. I omgivningen finns flera lekplatser, skola, förskola, stora skogsområden som bjuder in till långpromenader och fina badplatser. I närheten finns även en livsmedelsbutik samt pizzeria. Vill man ställa kvar bilen hemma finns busshållplats nära och via fina cykelleder tar man sig in till stan på ca 20 min.

Läs mer
1 695 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

03 Okt

Bokad visning - Välkommen med din anmälan!

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Antonio Yuksel
  Reg. Fastighetsmäklare

  +46730-500297

  antonio@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan