MDM5NXwwMDAwMDAwMTg5N3w1OA..

Östersund / Brittsbo

Smart familjefavorit i barnvänliga Brittsbo

  • : Pilfinkvägen 13
  • : Småhus
  • : Villa
  • : 6
  • : 126 kvm
  • : 2023

Nu har du möjlighet att bygga hus med Myresjöhus på denna fina tomt i familjevänliga Brittsbo!
Unna er lyxen att flytta in i ett nybyggt hus och lägg er lediga tid på att umgås och leva istället för att underhålla och renovera.
Här bor du i en härlig miljö med naturen in på knuten, elljusspåret alldeles intill och pulkabacken endast ett stenkast bort.

Nyproducerade hus från Myresjöhus är inte bara trevliga att bo i utan kommer även med en häg standard, god komfort och energieffektiva byggmetoder som oftast ger lägre driftskostander än ett äldre hus. Dessutom betalas ingen fastighetsavgift de första 15 åren och nyproduktioner ger en större frihet vid val av amortering, då dessa inte ingår i lagen om amorteringskrav.

På de sista lediga tomterna i Brittsbo har ni nu möjlighet att skapa ert eget drömboende med Myresjöhus.
Huset i annonsen är endast ett förslag, men självklart kan ni fritt välja bland Myresjöhus husmodeller samt göra de ändringar ni vill för att huset ska passa för just Er familj!


Myresjöhus presenterar här ett Smart 126 på denna tomt!

Smart 126 är ett välplanerat enplanshus som trots sin begränsade yta lätt kan rymma en barnfamilj. Huset har en härligt öppen planlösning där köksdelen omsluts av en öppen bardel som ger kontakt med vardagsrummet. Huset får enkelt en New England känsla genom att man väljer till smårutig spröjs till fönstren.

Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Vardagsrummets fönster når nästan golvet och ger ett större ljusinsläpp. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett.

Precis som övriga Smart-hus erbjuds 126:an i två versioner med olika fönsterkonfiguration som medför olika stilmässiga uttryck. Här ser vi huset i det klassiska alternativet med ett industriellt uttryck.


Priset avser produktionskostnaden för standardutförandet och kostnader kan tillkomma för extra tillval, extra kostnader för markarbeten och eventuella andra oförutsedda kostnader.
Bygglov är ej sökt ännu. Kostnaden för detta är inräknad enligt schablonbelopp i kalkylen.

Observera att exempelhuset på bilderna är för inspiration och kan vara utrustade med extra tillval utöver standard.
Rådfråga gärna husförsäljaren för att få en kalkyl som speglar just Era val.

Fram med skissblocket och börja planera hur just ert drömhus ska se ut. Huset i annonsen är endast ett förslag och här är dörrarna öppna för egna visioner och idéer.


Välkommen till Brittsbo, Östersunds nyaste stadsdel som ligger i den västligaste delen av kommunen gränsande mot Sånghusvallen och Krokoms kommun. Området består till största del av villor och de flesta som bor här är barnfamiljer. Bara en dryg kilometer från området ligger Lugnvik. Där hittar du lokal service som bensinstation med livsmedels- och postservice, frisörer, pizzeria, diverse lunchställen, hälsocentral, fritidsgård och kyrka.
Förskola finns både i Brittsbo och Lugnvik. I Lugnvik finns även skolorna Lugnviksskolan (F-9) och Sjöängsskolan (F-5).

En stor del av charmen med att bo i Brittsbo är det härliga läget. Här kan du ta en promenad ner till Storsjön och ta ett härligt dopp - lika lätt som du tar bussen in till nöjet i centrala Östersund. Och du, du behöver faktiskt inte ens ta bussen. Det går välplanerade gång- och cykelvägar från Brittsbo de fem kilometrarna in till centrum. Så det där med vardagsmotion, ja det blir lätt som en plätt!


På den här tomten kan du bygga ett Myresjöhus i ett eller två plan, enligt detaljplanen. Tomten är låst till försäljning till Myresjöhus kunder och kommer ej säljas separat för uppförande av andra husmodeller.

Medlemmar i OBOS får ta del av generösa rabatter för hem och nöje.
Du kan bli medlem här: https://obos.se/medlem/


Mer info om detta hus hittar ni här:
https://www.myresjohus.se/vara-hus/smart-126/

Myresjöhus andra husmodeller kan ni se på hemsidan:
www.myresjöhus.se

Kontakta Ritz Sandström för komplett kalkyl på just Er husmodell!
070-235 93 03


Det är fritt fram att kolla på tomten på egen hand.
Önskas en visning med mäklare och husleverantör så löser vi självklart det på plats - hör gärna av er så bokar vi en tid!

Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

Läs mer
5 030 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Sabina Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

+4670-6881800

sabina@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan