OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP -

Örebro / Sörbyängen

Välkommen till Bonum BRF Pepparmyntan, ett 55+ -boende med låg månadsavgift!

 • : Peppargatan 38
 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : 2
 • : 59 kvm
 • : 2018
 • : 3 510 kr

Sörbyängen har under åren vuxit fram till Örebros modernaste och trivsamma områden. Här finns affärsverksamheter av många olika karaktärer, små och stora matbutiker, torg, gym, stadsbuss, gott om gång- och cykelvägar, restauranger, barer, grönområden och parker. Med andra ord så erbjuder Sörbyängen alla vardagens bekvämligheter och måsten. Rakt över gatan från bostaden finns ett gym för den aktiva och man har även närhet till Örebros golfbana som ligger endast en kort promenad bort.

Föreningen som är en 55+ -förening som uppfördes i regi av Bonum/Riksbyggen under åren 2017-2018. Ekonomiskt stabil förening med god soliditet och låga månadsavgifter. Fokus i föreningen är hög levnadsstandard och socialt umgänge. Detta efterlevs bl.a. av att en Bonumvärd finns att tillgå som bland annat (i samråd med boenden i föreningen) anordnar sociala aktiviteter, hjälper dig med vattning av dina blommor när du är på semester eller andra praktiska sysslor i hemmet. Man har även tillgång till en fin gemensamhetslokal utrustad med kök som används både till föreningsaktiviter men även för enskilt bruk av de boende inom föreningen. På föreningens innergård finns carport att hyra till mot en låg månadskostnad och där finns även ett trevligt orangerie där dagar och kvällar kan spenderas. För den som kör elbil så finns tillgång till elbilsladdning. Övernattningsrum går att låna via smidigt bokningssystem.

Lägenheten är belägen på våning två av fyra. Här finns en rymlig hiss som går hela vägen upp till vindsförrådet om ca 5 kvm. Bostadens huvudpunkt är den stora, inglasade balkongen som vetter i soligt västerläge med utsikt mot Grönpepparparken, med fotbollsplaner och golfbanan i sydväst. Balkongen nås från både sovrummet och vardagsrummet och lägenhetens planlösning är väldisponerad och praktisk i övrigt.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer
1 750 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

21 Apr

Välkommen på visning, anmäl dig gärna!

ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

29 Apr

Välkommen på visning, anmäl dig gärna!

ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

24 Apr

Välkommen på visning, anmäl dig gärna!

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Dennis Svensson
  Fastighetsmäklare

  +46730500397

  dennis@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Kalkyl

  Örebro / Sörbyängen

  Din kommande månadsutgift:

  10 444 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)3 905 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering2 479 kr
  • Driftkostnad550 kr
  • Månadsavgift3 510 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan