OBJECT_TYPE_HOUSE -

Lidköping / Råda Mosse

Stilfull och familjevänlig villa i 2-plan om 6 rok i populära och naturnära Råda Mosse!

 • : Olstorpsvägen 9
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 6
 • : 180 kvm
 • : 550 kvm
 • : 2007

Välkomna till Olstorpsvägen 9 och denna familjevänliga och stilfulla villa i 2-plan om 180 kvm med fristående garage och förråd belägen i populära Råda Mosse! Bilen parkeras bekvämt i det isolerade garaget och på uppfarten framför finns fler parkeringsmöjligheter samt möjlighet till laddning av elbil via laddbox. På framsidan av bostaden finns en trevlig uteplats med nybyggd altan med trädäck och insynsskydd, delvis täckt av tak (balkong) i ett soligt sydvästläge. Runt om bostadens nordvästra sida följer en lättskött gräsmatta där allt omringas av en lummig häck. Här finns även en stensatt uteplats på husets baksida i ett nordostläge där man kan njuta av kaffet i morgonsolen och på nordvästra sidan med utgång från vardagsrummet finns en mindre stensatt uteplats.

Väl inne i bostaden på entréplan möts man av en ljus och rymlig entré med praktiskt klinkergolv och en imponerande takhöjd upp till nock. Takhöjden fortsätter att hänföra med 270 cm på entréplan och på hela övre plan är det öppet upp till taknocken med en höjd om ca 330 cm. Vidare in från entrén nås det hemtrevliga köket som med sin moderna utrustning, funktionella köksö och stilrena design skapar hemmets hjärta. Från köket är det en öppen planlösning mot det stora vardagsrummet som ger plats till både soffgrupp, tv-möblemang samt matplats för det stora sällskapet. På entréplan, via den inre hallen, nås även det helkaklade badrummet, ett rymligt sovrum med utgång till uteplats samt groventrén med en praktisk tvättstuga. På övre plan möts man av en ljus hall med angränsande allrum och balkong i soligt läge, 3 st rymliga sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med både badkar och dusch samt en praktisk klädkammare.

Här bor man bekvämt i populärt område med närhet till både fin natur, förskolan, skola, livsmedelsbutik och gym. Lidköping centrum nås på bara några minuter med bil, men vill man lämna bilen hemma finns både fina cykelleder och bra kommunikationer med buss.

En bostad som måste upplevas på plats! Välkomna!

Kan ni inte vänta med att komma på visning? Testa då vår 360-graders visning av bostaden. Ett måste för den som redan nu vill gå en virtuell rundtur i bostaden. Nästan som att gå på en vanlig visning, men denna gång med några enkla klick direkt på nätet.

Läs mer
4 295 000 kr

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Antonio Yuksel
  Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

  +46730-500297

  antonio@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Kalkyl

  Lidköping / Råda Mosse

  Din kommande månadsutgift:

  18 728 kr

  • Ränta (efter skattereduktion)9 583 kr

   För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

  • Amortering6 085 kr
  • Driftkostnad3 060 kr
  • Månadsavgift0 kr
  kr
  kr
  kr
  kr
  %
  kr

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan