MDM5NXwwMDAwMDAwMTYzMHw1OA..

Skövde

Brf Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 st bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden!

  • : Odlingsgatan
  • : Nyproduktion/projekt
  • : Brf Plantan i Skövde
  • : 4 - 5
  • : 106 - 106 kvm
  • : 7 062 - 7 062 kr
  • : 14

Halva månadsavgiften i ett år!

Just nu pågår en kampanj där du som köpare av en bostad i BRF Plantan i Skövde bjuds på halva månadsavgiften i 12 månader och du har dessutom möjlighet till flexibelt inflyttningsdatum. Kontakta mäklare eller läs mer på projekthemsidan för mer information.

BRF Plantan i Skövde - Nyproduktion av 14 bostadsrättsradhus i Trädgårdsstaden!

Husen har en storlek om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Beroende på ert behov kan ni själv välja om ni vill ha 2, 3 eller 4 sovrum på övervåningen. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med fjärrvärme, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan samt återvinning av frånluft.

Alla husen har egen tomt, terrass i öster och en ytterligare uteplats i väst vid entrésidan. Om du vill kan du även välja till en balkong mot trädgårdssidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i området. Ytterligare gästparkeringar finns i området. De upplåtna parkeringsplatserna kommer förbereddas med en tomslang för framtida elbilsladdning.

Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med parkettgolv och målade vita väggar. I sovrummen finns möjlighet att välja kulör. Våtrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare och på övre plan finns möjlighet att välja till badkar. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med moderna vitvaror.

Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://gotenehusbostad.se/bostadsomrade/plantan/

Läs mer
2 650 000 - 2 850 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Antonio Yuksel
Fastighetsmäklare

+46730-500297

antonio@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bostäder i projektet

Bilder

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan