MDM5NXwwMDAwMDAwMTU5N3w1OA..

Njurunda / Njurunda

Rymlig familjevilla i Njurunda

 • : Odalvägen 5
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 4
 • : 115 kvm
 • : 387 kvm
 • : 1973

Välkommen till Odalvägen 5, i Njurunda! Här finner du en väldisponerad bostad i ett lugnt och barnvänlig område. Bostaden har två stora och ett mindre sovrum, ett badrum och gästtoa samt ett stort vardagsrum där både soffgrupp och middagsbord ryms med råge. Fasadpanellen blev bytt 2021-22, nya 3-glas isolerfönster blev installerad 2021-22, gästtoa och badrum blev klart med renovering alldeles nyss. Altan ligger i söderläge på husets framsida som dessutom gränsar till allmänning. Det finns också en omhändertagen trädgård med häck, några buskar och en fin gräsmatta, vilket ger en riktigt trevlig miljö.
I närheten till bostaden finns förskola, mataffär, (Njurundabommens ICA), restaurang, tennisbana, fotbollsplan, boulebana och badplats (Ljungan). Skola och ytterligare service finns i den närliggande orten Kvissleby.
I anslutning till Kvissleby ligger Nolbykullen med skidbacke som drivs av Nolby Alpina SK. Här genomförs årligen tävlingar på internationell nivå. Du är hjärtligt välkommen till Friluftsfrämjandet Njurundas nya stuga, Bergfotsstugan, timmerstugan ligger vackert mellan Fiskdammen i Nolby och västra sidan av Nolbykullen.
I området finns också en ishall som är hemvisten för Njurunda SK, klubben som fostrat spelare som Fredrik Modin och Henrik Zetterberg. 10 min bort med bilresa ligger golfklubb Skottsund.

Välkommen på visning!

Läs mer
1 950 000 kr

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Vladimir Smirnov
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670 604 11 94

  vladimir@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan