MDM5NXwwMDAwMDAwMTg0NHw1OA..

Örebro / Näsby

Parhus i 2-plan om 137 kvm med stor tomt mitt i hjärtat av barnvänliga och naturnära Näsby!

  • : Odalgatan 22B
  • : Bostadsrätt
  • : Parhus
  • : 4
  • : 137 kvm
  • : 2005
  • : 5 995 kr

Välkomna till Odalgatan 22B och detta familjevänliga parhus med föreningens största tomt längst ner på återvändsgata. Här bor du i ett väldigt lugnt läge men med stadens centrum och natursköna Oset i direkt närhet.

Bostaden som är på hela 137 kvm har en praktisk planlösning med härliga och lättmöblerade sällskapsytor. På entréplan möts man direkt av en rymlig hall med tvättstuga i direkt anslutning, öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med en värmande braskamin i mitten vilket tillför både mysfaktor och lägre driftkostnader och ett helkaklat badrum. En trappa upp finns den privata sovdelen med tre sovrum, stort badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter i garderober, klädkammare och en stor förrådsvind. Från vardagsrummet, når man den inglasade altanen i ett vindstilla och soligt söderläge. Den lättskötta men väl tilltagna trädgården omgärdas av en grönskande häck. Här finns det gott om gräsyta med egen skörd från tidig sommar till sen höst tack vare två fina äppelträd. Hit kommer solen redan på morgonen och stannar till sen eftermiddag. På framsidan av bostaden finns ett altandäck och ett förråd om ca 10 kvm.

En carportplats tillhör bostaden och ingår i månadsavgiften. I carporten finns en laddbox installerad, den går att hyra för enbart 200 kr/månad.

En bostad perfekt för familjen som man helt enkelt inte får missa!

Kontakta mäklare Andreas Pontén för mer information.

Läs mer
3 995 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Andreas Pontén
Fastigetsmäklare

+46730500897

andreas@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan