MDM5NXwwMDAwMDAwMTg4Mnw1OA..

Brunflo / Brunflo

Familjevänlig gavelfyra med sjöutsikt

 • : Mariebyvägen 12 K
 • : Bostadsrätt
 • : Radhus
 • : 4
 • : 110 kvm
 • : 1992
 • : 5 121 kr

Välkommen till ett paradis för barnfamiljen!
Vid båthamnen i Brunflo hittar ni detta charmiga område med röda trevliga flerbostadshus i olika former som 2020 ombildats till bostadsrätter.

I området sprudlar det av liv och skratten ekar mellan gårdarna där kompisar leker för fullt växelvis hos den ena och sedan hos den andra. Här är enkelt att bjuda in till spontana grillkvällar eller en fika på altanen och allt annat socialt som kan vara svårt att hinna planera in mitt i familjelivet.

Radhuset är placerat med en uteplats på baksidan i ett kanonläge med Storsjön i blickfånget och bad- och lekplats endast ett stenkast bort.
Egen privat entré på gaveln av huset, inramad med ett litet staket och med en stor uteplats i morgon- och förmiddagssolen samt ett stort förråd.

Huset upplevs ljust och hemtrevligt och har en tydlig röd tråd i ljusa och grå toner där flera av ytskikten renoverats under de senaste åren.
Trevlig planlösning där gemensamma ytor med vardagsrum och kök är placerade på nedre plan och mer privata utrymmen med sovrum på övre plan.

Här kliver man just nu in i en riktig julsaga med tomtar och röda toner från golv till tak, en dröm för alla som längtar efter julen!
Vi välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning annat möblemang. Till höger återfinns köket och till vänster vardagsrummet. Trappen till övervåningen är placerad mitt i bostaden.

Rymligt kök med gott om både förvaring och arbetsytor. Maskinellt finns spis med ugn, spisfläkt, diskmaskin och fullstor kyl- och frys.

Vardagsrum med massor av ljusinsläpp och utgång till altan och husets baksida. Här finns möjlighet att sätta upp staket vid önskemål för att få till en egen liten gräsmatta. Från uteplatsen har man en härlig utsikt bort mot Storsjön och båthamnen.

Huset inrymmer tre bra sovrum, alla placerade på övre plan.
Från den övre hallen finns också utgång till lägenhetens balkong.

Två badrum med våtrumsmatta och kakel, ett på vardera plan. Badrummen är i originalutförande men med neutrala ljusa toner.
På nedre plan finns även en bra separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare som nås från köket.

Planlösning och mått återfinns i 3D-visningen nedan.

Föreningen har både parkeringsplatser och garage. Separata köer.


En stor del av charmen med att bo just här är det härliga läget. Här kan du ta en promenad ner till Storsjön och njuta av ett härligt dopp - lika lätt som du tar dig in till nöjet i centrala Östersund.

I Brunflo finns alla bekvämligheter och man tar sig lätt in till Östersund med både bil, buss och tåg.
Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område i centrala Brunflo med gångavstånd till både skola, förskola, mataffärer, frisör och tandvård för att nämna några.

Kontakta mäklaren och boka in en visning redan idag!

Läs mer
1 800 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

11 Dec

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Sabina Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670-6881800

  sabina@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan