MDM5NXwwMDAwMDAwMTk2Mnw1OA..

Karlskoga / Brickegärdet

Lättskött enplanshus med lugnt och naturnära läge.

  • : Lugna vägen 19
  • : Småhus
  • : Kedjehus
  • : 4
  • : 104 kvm
  • : 496 kvm
  • : 1967

Här förbereds just nu försäljningen av ett lättskött enplanshus på Lugna Vägen 19 - ett framtida drömhem för dig som söker en lugn och avkopplande livsstil nära naturen. Här kan du njuta av fina promenadstråk längs sjön och genom skogen, två fina badstränderna, natursköna sandtorpsudden samt frisbeegolfbana som finns i närheten. Området är lugnt och stillsamt med blandad demografi från unga par till barnfamiljer och äldre. Närheten till E18 gör vardagsresorna smidiga och bussförbindelse med täta avgångar till Karlskoga centrum och Örebro finns ett par minuters promenad bort. Till Karlskoga centrum är det för övrigt ca 4.5 km och till västra delen av Örebro är det inte mer än 20 minuters bilresa längs E18.

Huset har en äldre tidstypsik standard men är väl omhändertaget genom åren och upplevs välskött. Huset är utrustat med modern och ny-servad BERGVÄRME, vilket ger en energieffektiv och behaglig uppvärmning året om.
Trädgården är väldefinierad med fruktträd och vinbärsbuskar på baksidan och en inramande häck på framsidan.

Det finns ett garage med plats för en bil och ett stort förråd i anslutning till garaget.
Förutom närheten till naturen finns här även flera mataffärer, restauranger, lekplatser, skolor, dagis, hundrastgård, bussförbindelse och vårdcentral i närområdet. Det finns även planer på att öppna ett modernt gym i nybyggda lokaler under året.

Så ta chansen att flytta in i detta lättskötta enplanshus på Lugna Vägen 19 i Karlskoga - en plats där du kan koppla av och njuta av livet på dina egna villkor. Anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer
broker
Ansvarig Mäklare
Dennis Svensson
Reg. Fastighetsmäklare

+46730500397

dennis@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan