MDM5NXwwMDAwMDAwMTQ2Mnw1OA..

Nälden / Nälden

Lantlig enplansvilla i modern tappning

  • : Ljungarvägen 7
  • : Småhus
  • : Villa
  • : 6
  • : 144 kvm
  • : 1 348 kvm

Upplev fröjden med att flytta in i ett nybyggt hus, utan renoveringsbehov och istället få lös den tiden att lägga på det just Du tycker är viktigt i livet!
Här har alla aspekter tagits i beaktning och planlösningen är i det närmaste exemplarisk med stora sociala ytor där gott om utrymme finns för umgänge och samkväm. Sovrummen är väl avgränsade i en privat del längst in i huset och här finns även ett extra allrum som passar perfekt när man vill slå sig ner till en film eller få lite lugn och ro.

Just nu utvecklas ett nytt kvarter med till en början 4 st nyuppförda hus i samma utförande.
Fastigheterna som bebyggs har fastighetsbeteckningarna Krokom Faxnälden 4:131-4:134 och är belägna på Ljungarvägen i Nälden.

Huset uppförs med en modern tappning av lantligt och där ytterpanelen målas med faluröd traditionell slamfärg som bryter fint mot de svarta taket och fönstren.
Till huset kommer en altan med trätrall att byggas längst med hela framsidan och 3 meter brett.

Det finns många fördelar med att bosätta sig i detta trevliga villaområde. Här kan skratten eka mellan gårdarna då barnen kan springa mellan kompisarna och har nära till både förskola, skola och aktivitetsområden. Fina motionsstråk och promenadvägar finns runt knuten och Näldens centrum ligger endast ett stenkast bort.
I Nälden finns även bekvämligheter som mataffär, restaurang, ishall och snart ett alldeles nytt tågstopp.

Bra pendlingsavstånd både med buss, tåg och bil till Östersund eller flygplatsen.

Huset kommer inrymma fyra bra sovrum, härliga öppna umgängesytor och en altan i bästa solläge. Här finns även två lyxiga badrum, båda med dusch. Tvättstuga med groventré och smart förråd i anslutning.
Hög standard rakt igenom med flytande parkettgolv, golvvärme i hela huset och vitmålade väggar. Klinker i badrum, hall och tvättstuga.

Här kliver man in i en bra hall där man direkt välkomnas in i de stora öppna umgängesytorna. Redan i hallen känner man av den härliga rymden och ljuset som flödar in genom de stora fönsterpartierna.
Till vänster ligger husets mer privata del med sovrum samt extra allrum och rakt fram nås stora öppna sociala ytor med kök och vardagsrum i ett.

Kök och vardagsrum är verkligen husets hjärta och här umgås man gärna med familj och vänner i timmar. Stora härliga fönsterpartier ger ett fantastiskt ljus och närhet utomhusmiljön.
Köket är praktiskt utformat med en separat köksö som ger både extra förvaring och arbetsytor. Köket från Ballingslöv går i varmgrå toner och är välplanerat med massor av förvarning, arbetsytor och smarta lösningar. Här finns fullstor kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, köksfläkt och inbyggd micro. Köksön bjuder både in till samtal vid matlagningen och är utrustad med extra vattenkran för ytterligare bekvämlighet.

Allrumsytorna är mäktiga med sina fyra stora fönsterpartier som leder hela vägen ner till golv, fulla med svarta spröjs som ger huset extra karaktär och ramar in varenda del av naturen utanför som en stor vägg av tavlor. Ett av dessa är altandörrar som går att öppna upp helt. Härifrån nås även husets baksida där man gärna avnjuter sommarens middagar.
Som tillval går att få en snygg braskamin som man gärna sätter sig framför under kalla höstkvällar. (Contura 810T - 60 000 kr)

Direkt till höger i hallen nås tvättstuga och groventré samt ett förråd. Här finns även husets tekniska utrustning samt gott om extra förvaringsytor.

I andra delen av huset ligger de fyra sovrummen som binds samman av ett extra allrum, även detta med stort snyggt fönsterparti. Från det stora sovrummet kommer man raka vägen ut på baksidan av huset.

Garderober beställs separat enligt egna önskemål och går att lägga som tillval.

I huset finns också två lyxiga badrum med grått klinker på både golv och väggar. Båda badrummen inreds med dusch.


Huset smälter in i naturen med en naturligt utformad fasad och enkla former.
Tomten är en naturtomt med oändligt av utvecklingsmöjligheter för den som vill odla, fixa lekytor till barnen, anlägga mysiga sittplatser eller vad än som just ni drömmer om. Grus kommer att läggas vid parkeringsyta samt en gång upp till huset.

Fiber beställs och bekostas av köparen men säljaren förbereder med tomrör för detta från tomtgränsen och installerar mediaskåp i huset.


Huset kommer att färdigmålas med två strykningar av säljaren.

Huset uppförs av Byggruppen i Jämtland AB och vid köpt skrivs två avtal som tillsammans utgör tomtköp och husentreprenad.
Handpenning på 10% av köpeskillingen betalas vid kontraktsskrivning och resterande del av köpeskillingen erläggs vid tillträdet.

Nyckelfärdiga hus ger en lättsam flytt och frigör tid till det man verkligen tycker är roligt i livet då huset inte kommer behöva speciellt mycket underhåll på många år framöver.
Självklart ingår nybyggnadsgaranti från byggföretaget efter slutbesiktningen.


Kan detta vara ert nästa hem?
Varmt välkomna till Nälden!


Kontakta gärna mäklaren vid frågor eller intresseanmälan!

Läs mer
3 950 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Sabina Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

+4670-6881800

ostersund@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan