MDM5NXwwMDAwMDAwMTg3OHw1OA..

Lidköping / Askeslätt

Brf Tuvsäven - Kommande nyproduktion av 19 energieffektiva bostadsrättsradhus i populära Askeslätt!

 • : Lantmätarevägen
 • : Bostadsrätt
 • : Radhus
 • : 5
 • : 106 kvm

BRF Tuvsäven - Kommande nyproduktion av 19 energieffektiva bostadsrättsradhus i populära Askeslätt!
Anmäl ditt intresse redan idag för mer information inför säljstart & VIP-Visning!

Mer information och bilder kommer att publiceras inom kort!

Husen har en storlek om 106 kvm med 4-5 rum och kök. Beroende på ert behov kan ni själv välja om ni vill ha 2, 3 eller 4 sovrum på övervåningen. Alla hus och gemensamhetsutrymmen är utrustade med nyckelfria kodlås och smart belysning. Husen är energieffektiva och uppvärmning sker med frånluftsvärmepump, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan.

Varje radhus har egen tomt, altan åt syd eller väst och en ytterligare uteplats vid entrésidan. Om du vill kan du även välja till en balkong mot trädgårdssidan. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om ca 6 kvm på den egna tomten. Parkering för en bil sker på gemensam parkering i området. Ytterligare gästparkeringar finns i området. De upplåtna parkeringsplatserna kommer förbereddas med en tomslang för framtida elbilsladdning.

Invändigt håller utrustningen hög kvalitet med ekparkett i torra utrymmen och i våtrummen är det helkaklade väggar och klinkergolv. Bostaden har vitmålade väggar och i sovrummen finns möjlighet att välja till kulör. I badrummet på entréplan finns både tvättmaskin och torktumlare och på övre plan finns möjlighet att välja till badkar. Köken från Vedum håller hög standard med gott om förvaring och är utrustade med moderna vitvaror.

Vill du sätta din egen prägel på ditt boende kan du göra ditt hus ännu smartare och personligare genom inredningsval som du sedan gör i kundportalen.

Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://www.swebostad.se/tuvsaven

Läs mer
2 395 000 kr

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Antonio Yuksel
  Fastighetsmäklare

  +46730-500297

  antonio@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan