MDM5NXwwMDAwMDAwMjAyOXw1OA..

Lidköping / Majåker

Hemtrevligt och familjevänligt kedjehus i 1,5-plan med rymlig trädgård i barnvänligt område!

 • : Ladugatan 10
 • : Småhus
 • : Kedjehus
 • : 6
 • : 165 kvm
 • : 556 kvm
 • : 1979

Välkomna till Ladugatan 10 och detta stora & hemtrevliga kedjehus i 1,5-plan, beläget i lugna och barnvänliga Majåker! På bostadens framsida möts man direkt av en uppfart som leder fram till carporten. Tar man till höger innan carporten finns en kortare gång som leder fram till ytterdörren och som omgärdas av mindre gräsyta, blommande träd och insynsskyddande häck. På baksidan av bostaden skapas en fin oas med lättskött gräsmatta som ramas in av en insynsskyddande häck. Här finns även en altan där ca två tredjedelar täcks av ett skärmtak och intill finns en plattsatt uteplats. Hela baksidan ligger i ett soligt söderläge med fri utsikt mot allmänning och åkermark.

Väl inne i bostaden finns ett inbjudande kök med matplats vid fint burspråk, från köket nås även bostadens tvättstuga med groventré. Vidare in via hallen når man det rymliga vardagsrummet med intilliggande matsal med plats för det större sällskapet. Från vardagsrummet finns även utgång till altanen. Vidare på entréplan finns även ett helkaklat badrum med badkar och ett sovrum. Uppe på övre plan finns ett allrum, tre sovrum och ett rymligt badrum.

I majåker skapas perfekta förutsättningar för barnfamiljen med fina gång- och cykelvägar till förskola och skola. Lidköping centrum nås via kort biltur, men vill man ställa kvar bilen hemma finns även bra bussförbindelser samt cykelvägar.

Kontakta mäklare för mer information eller inbokning av visning!

Läs mer
2 495 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

19 Jun

Bokad visning - Välkommen med din anmälan!

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Antonio Yuksel
  Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

  +46730-500297

  antonio@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan