MDM5NXwwMDAwMDAwMTczM3w1OA..

Karlskoga / Kyrksten

Rymlig villa för den stora familjen i naturnära Kyrksten

 • : Kyrkstensvägen 15
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 6
 • : 173 kvm
 • : 1 000 kvm
 • : 1980

Här erbjuds nu en stor och trivsam villa om hela 173 kvm med 4 sovrum och två badrum för familjen som gillar att ha gott om utrymme och nära till naturen.

Husets planlösning är väldisponerad med praktiska och inbjudande ytor både inomhus och utomhus som lämpar sig väl för samvaro och gemenskap med nära & kära. Den gemytligaste delen av huset är det stora vardagsrummet med en värmande eldstad i anslutning till det rymliga köket med utgång till uterummet vars stora glaspartier från golv till tak bjuder in till festligheter och sköna sommarkvällar. På vardera av våningsplanen finns ett renoverat badrum med hög och modern standard. För den extra stora familjen så finns det möjlighet att inreda fler sovrum i huset. Bland annat i rummet bredvid köket som idag används som kontorsrum.
Vacker och lummig trädgård med en pergola där kaffet kan avnjutas i stillhet med utsikt över öppen åkermark. Här finns även ett växthus på ca 12 kvm, odlingspallkragar och bärbuskar att tillgå för den odlingsintresserade.

I Kyrksten bor du med en lantlig touch - endast 15 minuters bilfärd nordväst från Karlskogas centrala delar - utan tvekan en svårslagen kombination för den som längtar ut till landet. Omgivningarna ger goda möjligheter till omväxlande skogspromenader med svamp och bärplockning, fisketurer och svalkande bad. Alldeles i närheten ligger sjön Alkvettern som ingår i det stora sjösystemet Bergslagskanalen, som löper mellan Karlskoga och Filipstad. Endast tio minuters promenad från bostadsområdet finns en båtbrygga och en badplats, med badbrygga sommartid, perfekt för ett uppfriskande morgondopp!

Kommunen satsar på området och det håller på att att uppföras en ny skola F1-F6 i närheten. Läs mer om skolprojektet via länken längre ner i annonsen under "viktiga dokument".
Förskolan Änglagård ligger ca 250 meter bort. I väntan på att den nya skolan ska stå klar finns skola upp till ÅK 6 några kilometer bort med skolbuss som går från området att tillgå.
Förutom skolprojektet så har området anslutits till fiberbredband i syfte att modernisera områdesstandarden ytterligare.

Säljarna har tecknat försäkring mot dolda fel. Ett ingående besiktningsprotokoll finns att tillgå hos fastighetsmäklaren.

Denna bostad är snart till försäljning. Kontakta mäklaren redan idag för att hålla dig uppdaterad kring processen!

Läs mer
995 000 kr
850 000 kr2023-01-24 21:463
800 000 kr2023-01-24 18:072

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Dennis Svensson
  Fastighetsmäklare

  +46730500397

  dennis@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan