MDM5NXwwMDAwMDAwMjExN3w1OA..

Karlskoga / Stråningstorp

Välkommen till detta fantastiska enplanshus med ett perfekt läge i området!

 • : Klarbärsvägen 7
 • : Småhus
 • : Atriumhus
 • : 4
 • : 115 kvm
 • : 255 kvm
 • : 1974

Detta hem är verkligen en pärla med sina många attraktiva egenskaper som gör det till en dröm att bo i.
Beläget i ett eftertraktat område, har detta hus en optimal placering som ger dig närhet till allt du behöver. Du har bekväm tillgång till bl.a. skolor, grönområden, matbutik och sjukhus. Med bra kommunikationsmöjligheter är du även bara en kort resa från stadens puls.

Detta enplanshus är inte bara idealiskt beläget, det är också enkelt att sköta. Tack vare dess planlösning och design behöver du inte oroa dig för att hantera trappor eller trappsteg, vilket gör det perfekt för alla åldersgrupper. Dessutom är huset väl underhållet och i utmärkt skick, vilket ger dig lugn och ro när det gäller reparationer och renoveringar.

En av höjdpunkterna i detta hus är den vackra atriumträdgården. Detta gröna utrymme blir en fridfull oas där du kan njuta av avkoppling och natur. Med tillräckligt med plats för trädgårdsmöbler och växter kan du skapa en egen privat paradis som du kan njuta av.

En annan fördel med detta hus är att det är anslutet till fjärrvärme. Det betyder att du kan njuta av en behaglig inomhusmiljö utan att behöva oroa dig för att hålla koll på värmesystemet. Det är både kostnadseffektivt och miljövänligt, vilket gör att du kan njuta av värme och komfort utan onödig energiförbrukning.

Sammanfattningsvis är detta enplanshus med bra läge, lättskött egenskaper, en vacker atriumträdgård och fjärrvärme verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Missa inte chansen att få äga denna perfekta bostad som erbjuder bekvämlighet, skönhet och komfort. Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer
995 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

09 Okt

Välkommen på visning, anmälan krävs!

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Dennis Svensson
  Fastighetsmäklare

  +46730500397

  dennis@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan