MDM5NXwwMDAwMDAwMTgyMXw1OA..

Hallen / Bydalen/Hovde

Nyproducerat fritidshus med ski in/ski out - inflytt sommaren 2023

  • : Hovde
  • : Fritidshus
  • : Övrigt
  • : 5
  • : 103 kvm
  • : 600 kvm
  • : 2022

Välkommen att förverkliga drömmen om ett fritidshus på fjället!

Upplev fröjden med att flytta in i ett nybyggt modernt fritidshus och att få lägga all ledig tid på det just Ni tycker är viktigt under fjällsemestern!
Nu finns chansen att förvärva detta supermysiga fritidshus i Hovde, Bydalen med fint läge precis intill skidbacken och liften i Hovde.

På högt belägen tomt i Hovde, med fin vy över fjällvärlden och närhet till både skidbackar, längdspår och skoterleder byggs just nu detta fina hus med hög standard och lyxig känsla.

Här har alla aspekter tagits i beaktning och planlösningen är i det närmaste exemplarisk med sociala ytor på båda plan där gott om utrymme finns för umgänge och samkväm efter en lång härlig dag på fjället och en väl tilltagen relaxdel med bastu finns en trappa ner.

Huset uppförs under 2022-2023 med bra materialval, äkta fjällstuk och en lyxig känsla. Hela huset kläs med en fin vitlaserad träpanel på innerväggar och tak i riktig fjällanda, får enhetliga parkettgolv och i övrigt hålls en genomgående hög standard på både material och teknisk utrustning.
Vita innerdörrar och vit kulör runt fönster och altandörr.

Storstuga med maffig takhöjd och stora härliga fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp. Härifrån nås också husets balkong som sträcker sig längs med hela gaveln. Ett rum för njutning, avkoppling och umgänge där ni garanterat kommer att trivas och spendera mycket tid tillsammans. Köket har gott om förvaring och arbetsytor för glädjefull matlagning och här finns yta för både matbord och soffdel. Självklart installeras här även en braskamin som ger en extra mysfaktor och som smyckar rummets mitt.

En våning ner finns ett extra allrum som passar perfekt när man vill slå sig ner till en film eller få lite lugn och ro.

Köket är från Ballingslöv, lucka Bistro Gröngrå, och maskinellt fullutrustat. Här finns spishäll, ugn, köksfläkt, micro, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Skåp och luckor i en gröngrå kulör och bänkskiva i laminat.

Huset inrymmer tre bra sovrum. Det stora sovrummet ligger på övre plan och de två mindre rummen är placerade en trappa ner.

Två bra badrum, ett på vardera plan, med klinker på både golv och väggar. Badrummet utrustas med wc, handfat och dusch.
Härlig bastu med glasdörr och relaxrum på nedre plan - ett måste i varje fjällstuga!

Väl tilltagna ytor till garderober/förvaring och ett klädvårdsutrymme på nedre plan med tvättmaskin, torkskåp och gott om plats för all övrig utrustning som hör fjällen till.

Praktisk hall med gott om plats för avhängning till höger. Klinker på golvet.


Huset uppförs helt i svarta toner där ytterpanelen behandlas med fabriksstrykning av Falu Rödfärgs svarta kulör. Ett extra lager färdigmålas av köparen. Takutskott levereras omålade. Svarta fönster, hängrännor och tak.
Till huset kommer en altan med trätrall att byggas enligt ritning.

Tomten är en naturtomt. Grus kommer att läggas vid parkeringsyta samt en gång upp till huset.

Bydalsfjällen är Sveriges femte största skidområde och ett paradis för hela familjen oavsett årstid!
Vintertid finns familjevänliga nerfarter i olika svårighetsgrad samt gott om längdspår för den som hellre åker skidor på längden. Övriga delar av året finns fantastiska vandringsstråk och underbar natur att tillgå.

Huset uppförs av Byggruppen i Jämtland AB och vid köp skrivs två avtal som tillsammans utgör tomtköp och husentreprenad.
Handpenning på 10% av köpeskillingen betalas vid kontraktsskrivning och resterande del av köpeskillingen erläggs vid tillträdet.

Självklart ingår nybyggnadsgaranti från byggföretaget efter slutbesiktningen. Huset kommer, förutom byggföretagets egna besiktningar, även besiktigas av en utomstående besiktningsman för att säkerställa kvaliteten.


Inflyttning planeras ske under sommaren 2023.
Ritningar och rumsbeskrivning återfinns under dokumentfliken.

Fastigheten är under avstyckning och det är två hus som ska byggas, varav den andra fastigheten kommer att få en ny fastighetsbeteckning från Lantmäteriet.
Tomtarean är ungefärlig.


Vatten och avlopp kommer att finnas genom dagens lösning i området men ska efter färdigställande av kommunens nät kopplas in på det kommunala VA-ledningarna som just nu byggs i området, se info här: https://are.se/byggabo/bydalensva
Köparen står för kostnaden för inkoppling när det är dags.

Det går inte i dag att säga exakt vad avgiften blir eftersom vi inte vet hur kommunens VA-taxa ser ut den dagen det är dags för anslutning men med dagens taxa rör det sig om ca 175 000 kr, för både vatten och avlopp, för en normalstor enfamiljsvilla på en normalstor tomt.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren vid frågor eller intresseanmälan!

Läs mer
4 500 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Sabina Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare

+4670-6881800

sabina@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan