OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP -

Örebro / Öster

Hemtrevlig 2:a med absolut närhet till universitetet, mataffär och gym!

 • : Hjälmarvägen 3
 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : 2
 • : 57 kvm
 • : 1957
 • : 3 936 kr

På Hjälmarvägen 3, våning 3 av 3, finns nu denna hemtrevliga och ombonade tvårummare till salu. Bra läge inom föreningen med balkong i soligt västerläge. Rakt över gatan finns mataffär, gym och pizzeria. Till Örebro Universitet är det endast 750 meter och dit tar man sig på cykel eller till fots på bara några minuter. I närheten finns också anslutning för stadsbuss in mot Örebro centrum men för den som hellre tar cykeln till stan så finns det gott om cykelbanor att färdas på. Området i sig är i stort fokus för kommunen då man bl.a. satsat mycket på kollektivtrafiken och nyetableringen av bostäder, restauranger och butiker vilket gör att stadsdelen har en härlig puls med alla moderniteter man kan tänkas behöva. Längre ut längs hjämlarvägen ligger Almbys fina villakvarter och därefter kommer man snabbt ut till naturreservatet Oset med långa löparspår längs hjälmarens södra strand.

Lägenheten har ett enhetligt parkettgolv i stora delar av lägenheten och innanför hallen har klinker lagts för att förskona parketten från blöta skor. I övrigt är hallen rymlig och ljus med gott om förvaring i plattsbyggda garderober. Köket är perfekt avvägt i yta och här finns gott om svängrum och förvaringsskåp och lådor för att kunna tillreda mat på ett bra sätt. Matbordet har sin naturliga plats invid köket och här finns ett fönster som ljusar upp hela ytan i både matrummet och den förlängda hallen. Rymligt vardagsrum som idag är avgränsat med en enklare glasvägg för att kunna inhysa en sängplats ytterligare i lägenheten. Den kan enkelt tas bort om inte behovet finns vilket skulle rendera i ett mycket rymligt vardagsrum med balkong i anslutning. Lägenheten är en hörnlägenhet så det upplevs väldigt fritt att vistas på balkongen och i bostaden överlag.

Bostaden kommer snart ut med tid för visning, hör gärna av dig redan idag för att anmäla ditt intresse!

Läs mer
1 650 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Dennis Svensson
Fastighetsmäklare

+46730500397

dennis@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Kalkyl

Örebro / Öster

Din kommande månadsutgift:

10 393 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)3 681 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering2 338 kr
 • Driftkostnad438 kr
 • Månadsavgift3 936 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl Intresse

  Intresseanmälan