OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP -

Örebro / Centralt väster

Praktisk tvåa med bra läge inom föreningen & låg månadsavgift

 • : Hertig Karls Allé 66
 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : 2
 • : 43 kvm
 • : 1945
 • : 3 407 kr

Fräsch och trevlig bostad högst upp i huset med balkong i bra östligt läge mot innergården. Hela lägenheten är helrenoverad 2019 med nya ytskikt. Man har bevarat de fina originalträgolven varav vissa är målade i en ljusgrå nyans. En smakfull hall välkomnar dig, och köket har vita skåpsluckor med gott om förvaringsutrymme, nyare diskmaskin och eleganta detaljer. Badrummet med egen (och nyare) tvättmaskin (2019) och dusch med halvmåneformade duschdörrar.
Dessutom finns det en gemensam tvättstuga i fastigheten.
Det mindre rummet bredvid köket kan användas på olika sätt: som sovrum, matrum eller som ett arbetsrum där du kan studera. I det stora vardagsrummet går det enkelt att avskärma sovdelen med hjälp av möbler eller draperier.
Ny eldragning till samtliga vägguttag, strömbrytare och lamputtag i båda rummen.
Med fönster åt två håll och en generös takhöjd på 2,70 meter fylls lägenheten med naturligt dagsljus. På översta våningen har du en fin utsikt över området Väster. Balkongen, som du når från vardagsrummet, erbjuder skön morgonsol och tack vare sin placering på kortsidan mot innergården har den minimal insyn.

På innergården finns en uteplats med pergola och grillmöjligheter. Du får också tillgång till ett rymligt cykelrum och en gemensam verkstad, samt två egna förråd (ett i källaren och ett på vinden).
Universitetet ligger ungefär 5 km bort med direktlinje från busshållplatsen i anslutning till huset. Citykärnan når du på cykel i lugnt tempo efter tio minuter.

Föreningen är belägen i den trevliga stadsdelen Väster, med närhet till Centrum. I närområdet finns det mataffärer (Willys och ICA) samt gott om restauranger pizzerior och sushiställen inom några minuters promenad. Dessutom finns bekvämligheter som frisörer, vårdcentraler, apotek och konditorier nära till hands, vilket gör vardagen smidigare.

Lågt belånad förening med stor kassa och högt engagemang från styrelsen.

Denna bostad kommer snart komma till salu, anmäl ditt intresse till mäklaren redan idag för att hållas uppdaterad kring processen!

Läs mer
995 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Dennis Svensson
Fastighetsmäklare

+46730500397

dennis@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Kalkyl

Örebro / Centralt väster

Din kommande månadsutgift:

7 487 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)2 220 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering1 410 kr
 • Driftkostnad450 kr
 • Månadsavgift3 407 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl Intresse

  Intresseanmälan