MDM5NXwwMDAwMDAwMTk1OHw1OA..

Lidköping / Brolund

Fantastisk 1,5-plansvilla med inredd källare, gästhus och stor välskött tomt i centralt läge!

 • : Gösslunda Brolund 3
 • : Småhus
 • : Villa
 • : 6
 • : 155 kvm
 • : 12 709 kvm
 • : 1942

Välkomna till Gösslunda Brolund 3 och denna fantastiska 1,5-plansvilla med inredd källare, inbjudande gästhus med relaxavdelning och en trädgård att drömma för! Här finns allt som behövs för den som söker en unik och rymlig familjebostad med extra allt, där stora delar av både hus, trädgård och tillhörande byggnader genomgått större renoveringar under de senaste åren. Fastigheten på ca 1,2 hektar innehar en lantlig känsla men med centrum bara 10 minuter bort med bil. På tomten finns en underbar utemiljö med en trädgård som innehåller det mesta man kan önska. Stora och välskötta gräsytor och fina grusgångar samt ett tilltalande växtliv med extra odlingsmöjligheter i det rymliga växthuset. Trädgården går att avnjuta på många sätt men första parkett erbjuds klart på den härliga altanen som med sitt soliga västerläge och härliga öppna utsikt gör det svårt att inte trivas. Inte nog med det finns även här ett gästhus "bakstugan" som under åren transformerats från just en bakstuga med intilliggande förråd till att idag vara perfekt för dig som vill kunna erbjuda ett extraordinärt boende till dina övernattningsgäster eller varför inte skapa dig en extra inkomst genom att hyra ut.

Väl inne i huvudbyggnaden så möts man upp av ett entréplan med ljust och rymligt kök med lantlig känsla i en öppen planlösning mot både matplats och vardagsrum. Vidare finns även ett helkaklat badrum samt ett sovrum som idag används som kontor. På övre plan riktas mer fokus mot det privata med tre rymliga sovrum, ett allrum med god plats för tv-möblemang och utgång till balkong samt ett stort helkaklat badrum. Tar man trappan ner till källaren finns en mysig gillestuga, stor tvättstuga samt en groventré.

Här bor man i ett lugnt och trevligt område med närhet till både skola och förskola. Via en kort cykeltur når man både den fina Villa Giacomina-parken samt Skogshyddan & Villabadet med både badstrand, Café, minigolf m.m. Bra kommunikationer finns in till centrum både via kort biltur, buss och bra cykelvägar.

En bostad man måste uppleva på plats. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning!

Läs mer
5 695 000 kr

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Antonio Yuksel
  Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

  +46730-500297

  antonio@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan