MDM5NXwwMDAwMDAwMjA1NHw1OA..

Vinninga / Vinninga

Hemtrevlig villa i 2-plan trivsamt belägen i familjevänliga Vinninga!

  • : Gamla Skaravägen 11
  • : Småhus
  • : Villa
  • : 6
  • : 150 kvm
  • : 1 373 kvm
  • : 1937

Varmt välkomna till Gamla Skaravägen 11 och denna modernt renoverade villa i 2-plan med källare beläget på hörntomt i barnvänligt och naturnära område i Vinninga! Här finns allt man behöver för den som söker en bekväm och rymlig familjebostad. Dess unika layout, tidigare uppdelad i två lägenheter, ger gott om yta för hela familjen att trivas i och flexibiliteten att anpassa utrymmet efter egna behov. Med både ett fristående garage och ett vidbyggt garage finns det gott om både parkeringsalternativ och förvaringsmöjligheter. Utvändigt så erbjuds både en härlig altan med utsikt mot närliggande åkermark samt en balkong i soligt läge och trädgårdstomten innehar stora gräsytor med fina grusgångar.

Entré till huset finns i både huvudentré samt i det som tidigare var ett trapphus men som idag används som groventré. Entréplan erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot både matplats för det större sällskapet och det moderna köket, ett helkaklat badrum samt ett sovrum. En trappa upp finns ytterligare tre rymliga sovrum, ett inbjudande allrum med utgång till balkong och ytterligare ett helkaklat badrum. Nere i källaren finns både rymlig tvättstuga med tillhörande torkrum, gillestuga, pannrum samt förvaringsmöjligheter i både matkällare och förråd.

Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, matbutik med postutlämning, elljusspår, pizzeria och biblioteksfilial.
Lidköping centrum nås genom en kortare biltur på ca 10 minuter alternativt via buss från väg 49.

Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning. Varmt välkomna!

Läs mer
2 995 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Antonio Yuksel
Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

+46730-500297

antonio@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Anmäl Intresse

    Intresseanmälan