MDM5NXwwMDAwMDAwMjA0OXw1OA..

Lidköping / Stenhammar

Hemtrevlig och bekväm 3:a med både inglasad altan och hiss i populärt område!

 • : Gamla Läckövägen 65
 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : 3
 • : 81 kvm
 • : 1992
 • : 5 774 kr

Välkomna till Gamla Läckövägen 65 och denna hemtrevliga 3:a med inglasad altan i populära Stenhammar! Bostaden ligger på andra våningen dit man bekvämt tar sig upp via hiss. Huset ligger i slänt vilket gör att baksidan hamnar i markplan och därmed finns här en inglasad altan med öppningsbara dörrar vilket ger friheten att kunna gå ut och använda gräsytan utanför. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster i två vädersträck, rymligt kök med utgång till den inglasade altanen, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt två sovrum.

Goda förvaringsmöjligheter finns i bostaden i både klädkammare och garderober. Skulle inte det räcka till finns ett rymligt förråd beläget på husets entréplan.
Inom föreningen finns både möjlighet till både garage & parkeringsplatser. För dig med elbil finns laddstolpar och får du gäster finns flera gästparkeringar.

Här bor man i en omtyckt 50+ förening med närhet till fina naturområden och bara ett stenkast från Vänerns strand, Skogshyddan och Villa Giacomina parken. Inom föreningen finns flera bekvämligheter som bland annat innefattar två gästrum med övernattningsmöjligheter, samlingslokal med kök för det större sällskapet (perfekt för kalas/fest), bastu och relaxavdelning m.m. Ett perfekt boende för dig som vill bo bekvämt med närhet till natur.

Läs mer
995 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

14 Jun

Bokad visning - Välkommen med din anmälan!

ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

14 Jun

Bokad visning - Välkommen med din anmälan!

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Antonio Yuksel
  Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

  +46730-500297

  antonio@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan