MDM5NXwwMDAwMDAwMjAxNHw1OA..

Karlskoga / Karlberg

Yteffektivt boende till en otroligt låg månadskostnad.

 • : Frödingsvägen 5A
 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : 1
 • : 35 kvm
 • : 2 498 kr

LÅG MÅNADSAVGIFT om 2 498 som INKLUDERAR DET MESTA, VÄRME, VATTEN, HUSHÅLLSEL, BREDBAND(100/10) & KABEL-TV samt BOSTADSRÄTTSTILLÄGG, resulterar i att du kan njuta av ett enkelt och bekvämt liv utan oro för dyra räkningar. Denna yteffektiva etta är ett perfekt boende för dig som söker en praktisk bostad i ett lugnt läge till en väldigt låg månadskostnad.

En annan stor fördel med lägenheten är att den ligger på tredje våningen av tre, och har en balkong i soligt väderstreck med en bra utsikt över takåsarna i grannskapet, där kan du njuta av en härlig solnedgång efter en lång dag av jobb eller plugg.

Den här lägenheten har allt du behöver för att känna dig bekväm och avslappnad i ditt hem. Dess yteffektiva design gör att du kan utnyttja utrymmet maximalt utan att känna dig trångbodd, och den låga månadsavgiften gör att du kan spara pengar och ha råd med annat.

Till lägenheten hör också två källarförråd. I källaren finns även gemensam tvättstuga samt cykelförvaring.

Så, om du vill ha en bekväm och ekonomisk livsstil i en härlig lägenhet med närhet till Möckeln-gymnasiet, hockeyhall, mataffär bussförbindelse m.m, kontakta mäklaren redan idag för att boka in dig på visning och se själv vad som gör denna lägenhet så speciell.

Läs mer
180 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

29 Mar

Välkommen på visning, anmälan krävs!

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Dennis Svensson
  Fastighetsmäklare

  +46730500397

  dennis@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan