MDM5NXwwMDAwMDAwMjA0MXw1OA..

Örebro / Öster

Nybyggd 3:a på 77,5 kvm med stor balkong!

 • : Förmansgatan 20
 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : 3
 • : 77.5 kvm
 • : 2022
 • : 5 882 kr

Välkommen till ditt nya hem! Denna moderna och rymliga bostadsrätt är perfekt för den som söker en bekväm och modern livsstil. Med en yta på 77,5 kvadratmeter finns det gott om plats även för den lilla familjen att trivas. Flera fönsterpartier gör också att det naturliga ljuset kommer in i rummen och gör dem ljusa och luftiga.

Det moderna köket är utrustat med toppmodern utrustning från Siemens och rikligt med förvaringsutrymme. Här finns gott om plats för matlagning och bakning, perfekt för middagar med familj och vänner. Det finns även utrymme för en bekväm matplats intill fönstret.

Vardagsrummet är ett mysigt utrymme som inbjuder till avkoppling efter en lång dag. Här finns gott om plats för soffa, TV och andra bekvämligheter som du kan önska dig. Den väl tilltagna balkongen om hela 16,5 kvm kan enkelt möbleras med även de lite mer skrymande möblerna.

Sovrummen är rymliga och bekväma, perfekt för att koppla av och ladda batterierna. Här finns det plats för både säng och förvaringsutrymme för kläder och andra personliga tillhörigheter.

Badrummet är modernt utformat med högkvalitativa material och utrustat med komfortgolvvärme.

Läget är oslagbart, med närhet till både centrum och universitetet. Du har tillgång till kollektivtrafik, matbutiker, parker, restauranger och mycket mer bara ett stenkast bort.

Läs mer
2 650 000 kr
Kontakta mäklaren för visning

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Andreas Pontén
  Fastigetsmäklare

  +46730500897

  andreas@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan