MDM5NXwwMDAwMDAwMTkxMnw1OA..

Föllinge / Åkersjön

Bekvämt boende i skoterparadiset Åkersjön

 • : Fjällbyn 356
 • : Fritidshus
 • : 3
 • : 60 kvm
 • : 270 kvm
 • : 1968

Välkomna till Fjällbyn i Åkersjön och denna mysiga stuga!

Högt placerat med skogen i ryggen ligger denna mysiga fjällstuga där fokus verkligen ligger på livsnjutning och bortkoppling från vardagens stress.
Tänk er att efter en heldag utomhus få slå sig ner här, tända upp i kaminen, käka en god middag med utsikt över fjällvärlden, elda upp i bastun och bara njuta av att få umgås med nära och kära i en stuga där inga renoveringar är nödvändiga och ni bara kan slappna av- vilken lyx!

Med ett trevlig läge i Fjällbyns fritidshusområde ligger denna fjällstuga med skoterleden inpå knuten och naturen alldeles utanför dörren!
Stugan är uppförd i ett plan med en social öppen planlösning för kök och vardagsrum och har två bra sovrum.
Hela stugan är renoverad och i väldigt gott skick så här kan ni bara flytta in och njuta från dag ett.

Här välkomnas man in i en hall med gott om avhängningsytor, garderober och ställplats för utrustning. Från hallen kan man kliva rakt ut på baksidan för att nå både skotergarage och bastu.

Storstuga med både kök och allrumsdel som avgränsas av en mysig eldstad i mitten. Ljust inrett och stora fönster i båda riktningar som bjuder in både utsikten och ljuset.

Köket är även detta ljust inrett och utrustat för att kunna bo även längre perioder. Här finns allt ni behöver för bra matlagning och diskmaskinen tar hand om disken så att ni har extra tid för njutning.

Från köket nås ett härligt uterum som just nu är inrett som ett extra allrum.

Två sovrum, det ena med våningssäng och den andra med en lite bredare enkelsäng.

Fräscht badrum med ljusa våtrumsmattor. Här finns dusch, wc och handfat.

På baksidan finns en altan där man gärna lapar vårsolen, grillar eller bara njuter av lugnet och stillheten runt omkring.
Här finns även en nyuppförd bastu och ett stort skotergarage/förråd samt lekstuga. Ett andra skotergarage finns ihopbyggt med huskroppen där man enkelt kör skotern rakt igenom när man ska ut på nya turer.

Stugan är belägen med ett bra och högt läge där man bor med lagom avstånd till Åkersjöns Fjällhotell där restaurang finns. Skoterleden kan ni enkelt nå direkt från tomten och i området finns mil efter mil med välpreparerade leder.

Till Åkersjön kommer du för att njuta av genuin fjällnatur i frisk luft med skoterkörning på fina leder, utförsåkning, längdåkning och fiske.

Under barmarksperioden finns även flera vandringsleder, downhill, fatbike och ytterligare utflyktsmål i krokarna. Bra område även för både bär- och svampplockning, fiske av olika slag samt sevärdheter i naturen.


Bra möjlighet till extra inkomster för den som vill hyra ut stugan de perioder man inte själv är på plats.

Fastigheten säljs möblerad samt med inventarier förutom personligt lösöre. Här är det bara att flytta in och börja njuta!
Fotöljerna, bänken med lådor i hallen, runda vardagsrumsbordet, mattan från bilderna och personliga tillhörigheter som syns på bilderna ingår ej och kommer plockas bort inför visningen.


Planlösning och mått återfinns i 3D-visningen nedan.Möjlighet till snabbt tillträde för den som vill börja njuta av vintersäsongen direkt!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning!

Läs mer
1 495 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_ONLY

10 Feb

Tid bokas med mäklaren! Varmt välkomna!

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Sabina Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670-6881800

  sabina@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan