MDM5NXwwMDAwMDAwMDc1Mnw1OA..

Frösön / Frösön

Topprenoverad villa med toppenläge på Frösön

 • : Byvägen 33
 • : Småhus
 • : 8
 • : 180 kvm
 • : 1 336 kvm
 • : 1935

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina villa på Byvägen 33 på Frösön!

Med ett privat och ostört läge längs med en av Frösöns paradgator hittar ni denna ståtliga villa som under de senaste åren fått en total makeover. Fastigheten är i riktigt toppskick då den renoverats till nästintill nyproduktionsskick från grund till tak samtidigt som man lyckats bevara husets charm och haft en genomgående känsla för detaljer som för oss tillbaka till husets byggår.

Huset har fått en helförvandling från utsidan och in med ny panel, tilläggsisolering, nytt tak, förråd & altan.
Invändigt renoverat i härlig sekelskiftesstil med genomgående hög standard och lyxiga detaljer som verkligen lyfter helhetskänslan. Genomgående otroligt välgjort och med en tydlig röd tråd och bra fingertoppskänsla för detaljer!

Huset har en välplanerad och familjär planlösning med stora öppna sociala ytor på nedre plan och lite mer privat övervåning med sovrum.
Källarvåning med loungekänsla, eget gym, tvättstuga och ett extra sovrum/kontor. Vill man inreda ytterligare ytor så finns här även en bra vind som nås via en trapp från övervåningen.


Vi välkomnas in i en trevlig och öppen hall med smart platsbyggd förvaring som leder vidare både till övervåning, källarplan och in mot husets hjärta - köket.

Köket har öppnats upp och skapar en trevlig social förbindelse med matplatsen som ligger alldeles intill. Här finns gott om både förvaring och arbetsytor och en stor köksö mitt i rummet ger ett trevligt arbetsflöde. Klassiskt inbyggt skafferi i hörnet och en mysig sittbänk i fönstret. Braskaminen med täljsten är perfekt placerad mitt emellan kök och matrum och ger en extra mysfaktor till kalla höst- och vinterkvällar.

Matplatsen är inbjudande med stora fönsterpartier och utgång till husets altan som ligger på baksidan av huset.
Vidare in nås vardagsrumsdelen som ligger alldeles lagom avskilt, men samtidigt socialt sammankopplat med kök och matplats.

En trappa upp återfinns varma trägolv, ljuvliga tapeter och ännu mer av de fina sekelskiftesinspirerade detaljer som genomsyrar hela huset.
Övervåningen inrymmer tre sovrum i olika storlekar, varav det största har platsbyggda garderober och utgång till husets balkong. Härifrån har ni en fantastisk utsikt över Storsjön och bort mot Östersund.
Mellan rummen finns utrymme som kan användas som antingen extra allrum eller som kan avgränsas till ett extra sovrum om behovet finns.

Två badrum, ett på vardera plan, båda lyxigt renoverade med kakel & klinker samt ett med tillhörande bastu.

På fastigheten finns även ett stort helrenoverat garage med extra förrådsutrymmen samt ett mindre nybyggt förråd, båda med motordriven port.

Stor lummig tomt som är härligt inbäddad i grönska och med gott om ytor för både små barfotafötter lekandes i gräset och härligt umgänge för alla åldrar.

Här bor ni med promenadavstånd till Storsjön samt motionsstråk runt knuten och bekvämligheter som skola, förskola, mataffär och busshållplatser inom gångavstånd.
Det finns inte mycket mer att önska av ett bra familjehem - här har ni allt inom räckhåll.


Frösön är en mysig ö i direkt närhet till Östersund och stadens puls. Frösön är ett paradis för den som vill ha nära till naturen, motionsrundor och skidbacke med Frösöberget som utgångspunkt för många olika friluftsaktiviteter. Frösö båthamn och Surfbukten är båda supermysiga ställen att hänga vid under sommarhalvåret och ligger efter Storsjöns strand.

På Frösön finns även ett stort utbud av service i form av mataffärer, restauranger, gym, blombutik och små butiker för diversehandel. Gångavstånd in till Östersund och gott om busslinjer.


Huset säljs besiktigat och protokollet laddas upp under dokumentfliken så snart detta kommit
Möjlighet finns för snabbt tillträde, redan från juli, om önskemål finns.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer
7 150 000 kr
7 000 000 kr2023-06-01 20:111

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Sabina Eriksson
  Fastighetsmäklare

  +4670-6881800

  sabina@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan