MDM5NXwwMDAwMDAwMjEzMHw1OA..

Örebro / Centralt norr

3a med hög standard och balkong på centralt norr!

 • : Bromsgatan 7 B
 • : Bostadsrätt
 • : Lägenhet
 • : 3
 • : 80 kvm
 • : 1956
 • : 6 255 kr

Nu har du möjlighet att bli ägare till den här fina bostaden på Bromsgatan 7b, Centralt Norr i Örebro. Bostaden genomgick i samband med ombildningen en totalrenovering 2015, vilket inkluderade nya stammar och ett helt nytt badrum med klinker och kakel. Även köket renoverades 2015 med moderna materialval och utrustning. Köket har också nyligen uppdaterats och erbjuder nu ytterligare förvaring och arbetsyta för att underlätta vardagen. Här kan du enkelt tillaga måltider och njuta av gemensamma stunder med familj och vänner. Bostaden rymmer två väl tilltagna sovrum med vackert parkettgolv och lugna färger på väggarna.

Det stora vardagsrummet blir bostadens hjärta med sin utgång till en härlig balkong, plats för stor matplats och tvmöblemang. Dessutom är det en extra mysfaktor med den öppna spisen (godkänd för eldning), som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyligare kvällar. På golvet ligger en orginalparkett som i stil och färgton passar mycket bra med de nya parkettgolv som ligger i resterande del av lägenheten.

Denna bostadsrätt erbjuder en perfekt kombination av stil och bekvämlighet. Missa inte chansen att få ta del av denna pärla i ett av Örebros mest centrala områden med närhet till både affärer, restauranger och kommunikationer.

Kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer
1 895 000 kr

  Anmälan visning


  broker
  Ansvarig Mäklare
  Andreas Pontén
  Fastigetsmäklare

  +46730500897

  andreas@bostada.se

  Kontakta migLäs mer om mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse

   Intresseanmälan