OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP -

Källby / Källby

Stilfullt och hemtrevligt bostadsrättsparhus i 2-plan om 5 rok i barnvänligt område i Källby!

 • : Braxenvägen 20
 • : Bostadsrätt
 • : Parhus
 • : 5
 • : 114 kvm
 • : 1990-1992
 • : 6 267 kr

Varmt välkomna till Braxenvägen 20 och detta hemtrevliga och stilfulla bostadsrättsparhus med villakänsla i barnvänliga och naturnära Källby! Med hela 114 välplanerade kvm i 2-plan är denna bostad perfekt för hela familjen. Bostaden har sedan 2022 genomgått större renoveringar i båda badrummen, kök, i stort sett samtliga ytskikt m.m. Vilket passar perfekt för den som bara vill flytta in och trivas i sitt nya hem!

Till bostaden hör ett isolerat garage med plats för en bil samt en parkeringsplats på uppfarten. I anslutning till garaget, mot husets baksida finns en uteplats samt en större trädgård med bärbuskar och en rymlig gräsmatta. Här är gott om plats för umgänge och lek för familj och vänner. Hela trädgården är fint inramad av ett praktiskt staket och en hög insynsskyddad och lummig häck. Ytterligare en uteplats finns på baksidan i anslutning till husets vardagsrum.

På framsidan av bostaden, intill den asfalterade uppfarten finns en plattsatt gång som leder till såväl baksidan samt till en välkomnande entré med veranda. Framför denna är det fint dekorerat med både sjösten och fint träd.

Invändigt i bostaden finns på entréplan en hall med ett praktiskt klinkergolv, till höger har man ingång till stort badrum med tvättstuga och direkt till vänster finns det stilrena köket, ljust och välplanerat med trendig maskinell utrustning samt en matplats för 4-6 personer. Vidare in mot den inre hallen möts man av ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa, TV-möblemang och matplats, här finns även utgången till uteplats och trädgård.
Från hallen finns trappan upp till ovanvåningen, med ett praktiskt förråd undertill. Uppför trappan möts man av ett möblerbart allrum som leder en vidare in mot både badrum med badkar samt tre fina sovrum, varav ett rymligare med egen klädkammare.

Här bor man barnvänligt med närhet till både natur, sjö, förskola, skola, idrottsanläggning, kollektivtrafik och matbutik.

En bostad man måste uppleva på plats. Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information eller inbokning av visning.

Läs mer
1 495 000 kr
broker
Ansvarig Mäklare
Antonio Yuksel
Fastighetsmäklare

+46730-500297

antonio@bostada.se

Kontakta migLäs mer om mig

Bilder

Planritning

Karta

Kalkyl

Källby / Källby

Din kommande månadsutgift:

13 917 kr

 • Ränta (efter skattereduktion)3 336 kr

  För närvarande är ränteavdraget satt till 30 procent. Det innebär att du kan återfå 30 procent av dina räntekostnader vid deklarationen. Om dina räntekostnader överstiger 100 000 kr, minskar avdraget till 21 procent för den överstigande delen. Om du inte väljer att göra en så kallad jämkning, sker detta avdrag en gång om året.

 • Amortering2 118 kr
 • Driftkostnad2 196 kr
 • Månadsavgift6 267 kr
kr
kr
kr
kr
%
kr

Anmäl Intresse

  Intresseanmälan